Válasz Szakács Árpádéknak

2021. március 17. 12:43

Lettlégyen Szakács számszeríjba oltott helikopter, akkor se mondja meg, hogy mit csináljak. Ehhez gyakorlatilag csak a miniszterelnöknek és az EMMI miniszterének van joga.

2021. március 17. 12:43
Demeter Szilárd
Demeter Szilárd
Vendégszerző

Demeter Szilárd válasza Szakács Árpád és Grób László írására

 

„1. Szakács Árpád filippikáiban sok részigazság szokott lenni. A balliberális oldal valóban egyoldalúan és részrehajlóan döntött, amikor hatalmon volt, és kétségem sincs afelől, hogy amennyiben ismét hatalomra kerülnek, ugyanezt a gyakorlatot fogják visszahozni. De ha a nemzeti oldal hasonlóképpen viselkedik, akkor mitől lennénk mi jobbak? Az egy láb akkor is csak egy láb, legyen bal, vagy jobb, ugyanúgy kibillenthető az ember. Sérelempolitikából nem születhet nemzeti kultúra.

2. Ugyanakkor jót tehet Szakács kirohanásainak, ha nem csak kioktat, hanem tájékozódik is (a nemzeti névtér például egy többéves projekt, a könyvtárosokat sem vágnám szájon így visszkézből stb.).

3. De ami a legfontosabb: ha hagynám, hogy Szakács Árpád vagy Parti Nagy Lajos hozzon helyettem döntéseket, akkor nem érdemelném meg sem a fizetésemet, sem a pozíciómat. Nagyon nem szeretem, ha helyettem bárki döntést akar hozni. Javaslatot tehet, észérvekre hallgatok, mert nem gondolom, hogy tökéletes lennék, vagy nálam lenne a bölcsek köve.

De lettlégyen Szakács számszeríjba oltott helikopter, akkor se mondja meg, hogy mit csináljak. Ehhez gyakorlatilag csak a miniszterelnöknek és az EMMI miniszterének van joga. Tudomásom szerint Szakács egyik pozíciót sem tölti be. Úgyhogy bocs, Árpád, nem vagy a főnököm, a véleményed egy a sok vélemény közül, és sajnos, nem a legokosabb. Ugorgyunk.”

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ekeke
2021. április 04. 14:00
"kétségem sincs afelől, hogy amennyiben ismét hatalomra kerülnek, ugyanezt a gyakorlatot fogják visszahozni. De ha a nemzeti oldal hasonlóképpen viselkedik, akkor mitől lennénk mi jobbak? " Ez hülye. Mi nem "jobbak" akarunk lenni, hanem egyáltalán létezni akarunk. Ami nem lehetséges, ha még a Demeter-félék sem fogják fel, vagy nem akarják felfogni hogy ez egy háború. Ott pedig nincs kegyelem. Vagy mi vagy ők. Az más kérdés hogy a győzelem és az ellenfél fegyverletétele után lehet nagylelkű gesztusokat gyakorolni...de hol vagyunk mi még ettől? Szakácséknak levelükben volt egy cáfolhatatlan mondata: az elmúlt 11 év olyan volt mintha átadták volna az SZDSZ-nek....
galancza
2021. március 17. 20:30
döme! Az a baj hogy nem érted a lényeget.Elhiszem hogy jót akarsz csak sajnos abszurd humánbölcsész álomvilágban élsz. Hol éltél az elmúlt 30 évben? Tán most jöttél a Holdról? És a beteges jóhiszeműséged mellett sajnos elképesztően nagyképű lettél. Erre neked semmi alapod nincs. Szóval elhiszem hogy jót akarsz ( bár nem lepődnék meg azon sem ha kiderülne hogy ugyanolyan vagy mint, pálinka jocó, csikken atesz, mellíros tomesz, ángyi, luki csabesz, torkesz mata hari, öreg jeszi,bp áki) ,de sajnos alapvetően tájékozatlan, tehetségtelen , félművelt, bugris pojáca vagy!
C.Dömötör
2021. március 17. 19:24
Demeter válasza helytelen. Így, a magas lóról nem lett volna szabad válaszolnia. Ez nem méltó a pozíciójához, ez egy öngól.
brekker
2021. március 17. 19:01
Nem ez a köcsög az, aki indokolatlanul magas labdákat ad fel a libsiknek, mégse váltják le?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!