Vannak ügyek, amelyekre nem pártpolitikai alapon kell tekintenünk

2020. augusztus 17. 07:56

Elsőként utalok át pénzt a Mi Hazánk Mozgalom és Novák Előd számára.

2020. augusztus 17. 07:56
Szentesi Zöldi László
Facebook

„Novák Előd levette a budapesti városházáról a szivárványos zászlót, majd kukába dobta. A hatályos törvények értelmében ezért előállították. Én nem kedvelem a Mi Hazánk Mozgalmat. Nem olyan Magyarországot szeretnék, mint ők, soha, semmilyen körülmények között nem szavaznék rájuk.

Csakhogy vannak ügyek, amelyekre nem pártpolitikai alapon kell tekintenünk. Ha a budapesti városvezetés szivárványos zászlókkal épít falat az emberek közé, ha a devianciát emeli példává, és igyekszik lebontani a család, a nemzet intézményét, akkor fel kell emelni a szavunkat.

Novák Elődöt minden bizonnyal pénzbüntetésre ítélik azért, mert eltávolította a középületről a pederaszták zászlaját.
Ha ez így lesz, elsőként utalok át pénzt a Mi Hazánk Mozgalom és Novák Előd számára, és erre biztatom minden barátomat, követőmet is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matyi lúdas
2020. augusztus 17. 20:44
https://i.imgur.com/lMMkTqa.jpg
egripeti77
2020. augusztus 17. 19:23
Ha a székely záészló nem lehet kint, akkor ez semmiképpen!
Akitlosz
2020. augusztus 17. 17:59
"Ha ez így lesz, elsőként utalok át pénzt" Ja, hogy még nem is utalt, csak a szája jár, majd ha csak így lesz? Akkor mégis miből gondolja, hogy ő lesz az első? Hát facebookra firkálni sokkal könnyebb és olcsóbb is, mint pénzt utalni.
Akitlosz
2020. augusztus 17. 17:57
Szedje le maga az olyan zászlókat! Ne másokat fizessen érte! Nem akar olyan országot, mint a Mi Hazánk, olyan szivárványos országot akar, mint a Fidesz, de mégsem, ezért örül, ha más valaki tesz a buzeráns városházák ellen, de ő maga nem tesz ilyent, mert vagy gyáva, vagy gyáva vagy tűzön vízen át követi kedvenc pártja irányvonalát, akkor is, ha nem ért azzal egyet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!