Bűnök, bűnhődés nélkül

2020. június 12. 11:00

Minden választói csoportot becsaptak, mindenkinek ártottak, kivéve saját szűk (családi) köreiket.

2020. június 12. 11:00
Haskó László
Népszava

„Nem képzelhető el álságosabb, becstelenebb viselkedés, illetve kommunikáció annál, amit Orbán kormánya tanúsított a járványveszély idején. Minden választói csoportot becsaptak, mindenkinek ártottak, kivéve saját szűk (családi) köreiket, akik tovább gyarapodtak, miközben az ország szegényedett. De nemhogy megbuktak volna, megerősödtek, és a következő választást – ugyanúgy, mint az előző hármat – fölényesen meg fogják nyerni. Tejesen mindegy, hogy előre hozzák vagy elhalasztják, és az is, hogy az ellenzék megelégszik-e az »Orbán takarodj!« programmal, vagy pedig a legfényesebb jövő és a korlátlan szabadság eldorádóját ígéri a szavazóknak.

Orbán ugyanis élvezi a szavazók egyharmadának korlátlan és feltétlen bizalmát, miközben az ellenzék iránti feltételes bizalom az országban nem éri el még a szavazók számának egyharmadát sem. Nincs értelme firtatni, hogy mit tud Orbán, sem azt, mit nem tud az ellenzék, ezzel a választási törvénnyel csak Orbán nyerhet. Az önkormányzati választás ellenzéki sikerei csak egészen rövid ideig ébreszthettek reményt a született optimistákban: a kormány programja az önkormányzatok anyagi ellehetetlenítése és politikai lejáratása.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2020. június 13. 10:11
Személyesen például nem érzem, hogy becsaptak volna. Hasznom sincs belőlük, viszont károm sincs. Nem fosztanak ki, csak a amennyire bármely állam. Egy dologban talán lehettek volna következetesebbek: a haskókat talán hátrább tolhatták volna, mert a haskók még mindig nagyon elöl vannak!
tóth mária
2020. június 13. 07:57
Vén hülye.
néhai Ch.Pilot
2020. június 12. 18:19
Ez az írás - Bűnök, bűnhődés nélkül - Haskó összes írásairól szól. :-)
Intel
2020. június 12. 17:18
Több tiszteletet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!