A szenny védelmében

2018. október 01. 16:03

Ha a szükség úgy hozza, a magyar kormány és annak tagjai bármire képesek, hogy itt-tartsák a befektetőket.

2018. október 01. 16:03
Szabó Brigitta
168 Óra

„Az Audi, a Mercedes, a Suzuki és a hozzájuk kapcsolódó alkatészgyártás a magyar éves GDP öt százalékát adja, ami a jövőben csak emelkedik a Mercedes gyár bővítésével és a BMW debreceni beruházásával. Évente közel 2000 milliárd forintról beszélünk, vagyis nagyjából akkora összegről, amennyi jobb években az Európai Unióból érkezik támogatási pénzként. Az ágazat adja egyébként a teljes ipari termelés ötödét s az export több mint 15 százalékát is. (...)

Szijjártó Péter legalább nem mondta azt, amit Donald Trump amerikai elnök, miszerint a globális felmelegedés nem létezik, a klímaváltozás kitaláció, de ha mégis fenyeget, annak csak kevés köze van a légszennyezéshez. És még azt sem lengette be, hogy Magyarország kilép a párizsi éghajlatvédelmi egyezményből.

Egyelőre. Mert ha a szükség úgy hozza, a magyar kormány és annak tagjai bármire képesek, hogy itt-tartsák a befektetőket. Akkor majd nem számít, hogy senki sem kérte őket felelőtlen ígéretekre, hogy amit tesznek, szemben áll az uniós irányelvekkel, az autógyárak anyaországainak álláspontjával, és ami a legfontosabb, azzal a felelős viselkedéssel, amelyet egy kormánynak tanúsítania kellene, ha komolyan gondolja, hogy szerepe van az élhető jövő megalapozásában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2018. október 02. 08:53
A ballibsik. A kulturált vita , nem az Ő erősségük I A saját hiányosságaikat kérik számom , amit szándékosan nem hajtottak végre ,,tehetségtelenség ,és kapzsiság vezérelte őket .
makapaka2
2018. október 02. 07:50
Folyamatos hazudozása a jellemzőtök.
áfonya
2018. október 02. 03:08
Lám lám kiderül igazat írunk ,hogy a betolakodók vírushordózók vérbajosok fertőznek..... Brüsszeli diktátorok nem csak lerombolják Európát hanem annak lakosait irtják megfertőzik ragályos vírushordozó csőcselék importálásával.. Mindenki gondoljon bele ,elmegy árúházaba bevásárol ,, de tudja e vajon a bevásló kocsit előtte milyen vírussal fertőzött betolakodó érintette megfogta .... Nos nem ártana követelni hogy az áruházak bevásárló kocsikat fertőtlenítsék . Több tonna élelmiszert kell kidobni, mert köztük bújtak meg az illegális bevándorlók. Nagy-Britanniában 45 tonna hagymát kell megsemmisíteni, ugyanis zöldségszállító kamionokban bújtak meg a migránsok. A brit hatóságok embereinek szennyezett, fertőzött hagymaszállítmányokat kell megsemmisíteniük. A zöldségnek eredetileg semmi baja nem volt, ám ezen kamionok csomagterében bújnak meg egyre gyakrabban az iszlám országokból származó illegális bevándorlók, akiknek nagy része afgánnak, iráninak és irakinak vallja magát. A határőrök több mint egy tucat, zöldségek közé bújt migránst tartóztattak fel két külön esetben a poole-i kikötőben. Peter Haikin, az egyik helyi hivatal vezetője ismertette, hogy 47 ezer kilónyi hagymát kellett megsemmisíteniük, mivel ott bújtak meg az illegális bevándorlók. Természetesen azt az árut nem lehet forgalomba hozni és a boltok polcaira kitenni, amiben korábban illegális bevándorlók bújtak meg. Mindent meg kell semmisíteni, semmi sem kerülhet ki a szupermarketek polcaira és az éttermek készleteibe" – közölte, majd hozzátette, hogy a város továbbra is szorosan együtt fog működni a hatóságokkal annak érdekében, hogy csak tiszta, szennyeződésektől mentes áru kerülhessen ki a kikötőből. A megsemmisítésre kerülő termékek összértéke több mint 13 millió forintnyi angol font. A brit belügyminisztérium szóvivője a Dorset Echo nevű helyi lapnak elmondta, hogy azokat a migránsokat, akiknek nincs letelepedési engedélye, vissza fogják szállítani Franciaországba. https://888.hu/article-tobb-tonna-elelmiszert-kell-kidobni-mert-koztuk-bujtak-meg-az-illegalis-bevandorlok
áfonya
2018. október 02. 02:12
Ezek mernek itélkezni. http://napimigrans.info/ezek-mernek-itelkezni-magyarorszag-felett-elkepeszto-dolog-szivargott-ki-bruszelbol/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!