Rendezte: Fekete-Győr

2018. április 03. 07:05

Az egész közvélemény-kutatósdi arra volt jó, hogy a tök esélytelen Fekete-Győr eljátszhatta a gerinces politikust.

2018. április 03. 07:05
Pilhál György
Magyar Idők

„Miután világossá vált, hogy a Belvárosban visszalépések nélkül egyetlen ellenzéki jelölt sem tudná még csak megszorítani sem a 40 százalék körül álló Fidesz–KDNP-s Hollik Istvánt, a furfangos Fekete-Győr András azt javasolta lekonyult cimboráinak, készítsenek közvélemény-kutatást, és csak a győztes küzdjön tovább. Így, külön-külön mérkőzve ugyanis a kismaccsból sem jönnek ki, ellenben garantáltan rajtuk röhög majd a választásra jogosultak apraja-nagyja. Meg is történt a felmérés, amelyet rövid orrhosszal Márta asszony nyert – ám még így is hárman maradtak a porondon Hollik Istvánnal szemközt.

A jobbikos Losonczy Pál ugyanis kijelentette, ő bizony nem lép vissza senki javára, mert ha nem indul, akkor a Jobbik-szavazók fele el se megy választani… Az LMP-s Csárdi Antal meg azzal állt elő, ő nem hisz ebben a friss felmérésben, mert az röpke hat nap alatt készült. Na, ne már!
Momentán úgy néz ki, az egész közvélemény-kutatósdi csupán arra volt jó, hogy az amúgy tök esélytelen Fekete-Győr egy általa rendezett előadáson eljátszhatta a gerinces politikust, aki tudja, mi a kötelessége; lám, ígéretéhez híven visszalép az elé rangsorolt Mártika javára. Nem ágál, nem hőbörög – csak hülyének néz mindenkit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2018. április 03. 10:31
Nem volt neki.
rajgy
2018. április 03. 08:18
Miért érdekli a Fideszt az ellenzék, ha állítólag újabb 2/3 -ra készülnek? (Ez a cikk a gyengeség jele)
tevevanegypupu
2018. április 03. 07:57
Ez mindekinek tökéletesen világos..gondolom a liberálisoknak is, csak nekik muszáj ujjongani és dícsérni a kis anarchistát..aki azért a pénzt felmarkolta, megfúrta az olimpiát..és most támogatja az mszmp utódpártjának jelöltjét..Nagyszerű karrier..
péterx
2018. április 03. 07:56
Fegyőr visszalépett , mert a bejutási küszöb közelében sem levő , harmatgyenge Momentumnak nincs mit / töredékszavazatokat / veszíteni...Az LMP-sek például azért nem lépnek vissza , mert esélyük van a bekerülésre , s kínosan vigyáznak a töredékszavazatokra .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!