Vergődik a tolvajok és kommunista besúgók pártja

2018. március 28. 09:04

A Jobbik az egyetlen párt, amely nyilvánosságra hozta a házastársak vagyonnyilatkozatát is.

2018. március 28. 09:04
Sneider Tamás
MTI-OS

„A napokban derült ki, hogy Szabó Zsolt fideszes országgyűlési képviselőnek több millió dollár eltitkolt vagyona pihen egy külföldi offshore számlán, valamint családja közel 20 milliárdos vagyonnal rendelkezik. A milliárdos képviselő a lebukás után testőrökkel vette körül magát, nehogy a sajtó kellemetlen kérdéseket tehessen fel neki.

Szabó és a Fidesz pitiáner bosszúja nem sokáig váratott magára. A lebukás másnapján feleségem házát az igénytelen prostisrácok nevű kormánypárti szennylap munkatársai drónról fotózták le, majd úgy állították be a történetet, mintha az az én »eltitkolt« házam lenne, holott pontosan tisztában vannak azzal, hogy a feleségem tulajdona.   

A Fidesz, látván, hogy szorul a hurok, úgy döntött, hogy vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez ellenem, mert a nyilatkozatomban nem szerepel a feleségem háza. A Fidesz »szakértőinek« alkalmatlanságát mi sem bizonyítja jobban, minthogy nincsenek tisztában a törvényekkel, ugyanis egy vagyonnyilatkozatban az adott személy saját tulajdonainak kell szerepelnie, a hozzátartozóinak és barátainak a vagyonát nem kell feltüntetni. Nem mellékesen a Jobbik az egyetlen párt, amely nyilvánosságra hozta a házastársak vagyonnyilatkozatát is, így feleségemé is nyilvános, nincs benne semmi titkolnivaló. Kíváncsian várjuk, hogy a fair play jegyében Szabó Zsolt mikor hozza nyilvánosságra feleségének vagyonnyilatkozatát?

Az írni, olvasni nem tudó, funkcionális analfabéta Fidesz-frakcióval szemben feleségem, és jómagam személyiségi jogi pert indítunk.”

 

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2018. március 29. 09:34
Vergődik az identitást vesztett, hazug Rosszabbik.
Harangláb
2018. március 28. 18:43
...Nekem úgy tűnik, a Jobbik vergődik...
puszika
2018. március 28. 18:03
Fosunk Sneider elvtárs??
nyugalom
2018. március 28. 13:46
Azert ehhez mar vasta g bor kell, hogy simicska zsebebol igy beszeljen! A komcsik mar csak ilyenek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!