Ősfideszes

2017. szeptember 02. 10:11

Övé a 19. számú párttagkönyv. Esze ágában sincs máshoz csatlakozni. De aggódik. Mert úgy látja, pártja most aljas politikát folytat, ellenségképeket gyárt.

2017. szeptember 02. 10:11
Sebes György
Sebes György
Népszava

„Nosztalgia? Több annál. Ül egy ember a tévéstúdióban és úgy beszél, mint az egykori fideszesek. Amikor még a hatalomnak a közelében sem voltak. Amikor sokakat meggyőztek arról, hogy valóban lehet más a politika. Amikor még el lehetett hinni nekik, hogy tényleg a nemzet, az ország, a nép érdekében szólnak.

Aki beszél, ma is a Fidesz tagja. Övé a 19. számú párttagkönyv. Esze ágában sincs máshoz csatlakozni. De aggódik. Mert úgy látja, pártja most aljas politikát folytat, ellenségképeket gyárt. Pedig a politikának nem a lejáratásról kellene szólnia, miközben persze lehet bírálni az ellenfelet. Aki azonban nem ellenség. Ami most folyik, az méltatlan a Fideszhez – zárja a szomorú elemzést.

Már ez is meglepő, hiszen mostanában nem szoktunk ilyesmiket hallani olyan emberektől, akik az uralkodó párthoz tartoznak. Ráadásul a nyilatkozó szerint nincs is egyedül a véleményével. A Fideszen belül sokan gondolkodnak hozzá hasonlóan, legfeljebb nem állnak ki vele. Majd hozzáteszi, szükségesnek tartja, hogy ez a másképp gondolkodás megjelenjen a párton belül is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. szeptember 02. 23:22
Illés Zoli bukott ember: büszkén asszisztált a környezetvédelem és hulladékgazdálkodás dilettáns idióta barom tönkretételéhez, aztán amikor kinyomták, elkezdett hisztizni. Csak hát gerinc nélkül már nem volt nagyon hiteles a pali, remélem, éhen fog dögleni. Egy igazi fideszes majom.
jóember
2017. szeptember 02. 22:46
Megnéztem az Illéssel készült videót remélve, hogy megtudom miért nem jó nekünk Paks II, de ő is csak hülyeségeket beszélt. Például: azért nem jó választás a Paks II mert már biztató kísérletek vannak a fúziós energia terén és lehet, hogy 5-6 év múlva már kísérleti reaktorok is lesznek. Nos, Paks üzemideje 20 év múlva lejár és ekkorra fel kell építeni egy ekkora kapacitású erőművet. Egy ilyen beruházás futamideje legalább 15, a beüzemeléssel kb. 20 év. Tehát ezt most kell elkezdeni, hogy 2036-ra át tudja venni a termelést. Na de, most csak olyan technológiát kezdhetünk el építeni ami már létezik, ami még nincs azt nem, fúziós reaktort sem. Különben 36-ban, ha netán mégsem indulnak el az Illés által emlegetett fúziós reaktorok és Paksot lekapcsolják itt fogunk ülni a sötétben és kapkodhatunk a fejükhöz, hogy még sem volt okos dolog a nagy tudású Illés úrra hallgatni. Ekkora kapacitást pedig az európai rendszerből sem lehet igénybe venni, azt nem erre találták ki. Szóval Illés doktor szakértelme sem ér többet a Szél Bernadett agymenéseinél. Ezeknek a kritikáknak semmi alapja nincs csak arra jók, hogy képernyőn legyen az illető és beszéljenek róla. Csak bla-bla-bla. Vagy politikus valaki vagy szakember, a kettő együtt nem megy.
Peter8811
2017. szeptember 02. 20:37
Gyuri bácsi nemrég még veres iszapos volt.
Bástyaelvtárs
2017. szeptember 02. 15:09
Az a lényeg NERtársak , h a legkisebb kritikát is durván vissza kell utasítani! Semmit nem eltűrni, a belülről jövőt meg pláne el kell taposni. Az a legveszélyesebb. A párbeszéd, az értelmes vita nyomokban sem fordulhat elő a Pártban, még demokratikus benyomást keltenénk
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!