Az USA továbbra is szót fog emelni a CEU-ért

2017. április 04. 18:19

Az Egyesült Államok a továbbiakban is szót fog emelni a CEU függetlenségéért és háborítatlan magyarországi működéséért.

2017. április 04. 18:19
David Kostelancik
Amerikai Nagykövetség

„A budapesti Amerikai Nagykövetség ideiglenes ügyvivője, David Kostelancik az alábbi nyilatkozatot tette közzé:

Az Egyesült Államok csalódással értesült róla, hogy a Közép-európai Egyetemet (CEU) célbavevő törvényt ma gyorsított eljárással elfogadták, az Egyesült Államok, helyi és nemzetközi szervezetek és intézmények százai, valamint a tanszabadságot becsben tartó magyarok ezrei által kifejezett komoly fenntartások, illetve mindannak ellenére, amivel a CEU a magyarországi kultúrát gazdagította.

A CEU sikeres és magas presztízsű amerikai-magyar intézmény, és immár 26 éve fontos eleme az amerikai-magyar kapcsolatoknak. Az Egyesült Államok a továbbiakban is szót fog emelni a CEU függetlenségéért és háborítatlan magyarországi működéséért.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zőldsas
2017. április 05. 18:13
És ez az ember miért nincs kiutasítva az országból.
Sulammit
2017. április 05. 14:47
David! Eltévesztetted a házszámot!
1120
2017. április 05. 09:53
"Az Egyesült Államok a továbbiakban is szót fog emelni a CEU függetlenségéért és háborítatlan magyarországi működéséért." Nincs is ezzel semmi gond. Mindenki teszi a dolgát. Ti "szót emeltek", mi meg leszarjuk. Ha majd TÁRGYSZERŰ kritikával is megtisztelitek a kormányt, akkor talán érdemi válaszra is számíthattok. Amíg azonban a Kártevő mondja tollba a szokásosat, addig ez marad - sajnáljuk.
Területvédő
2017. április 05. 01:45
Kedves David? Mi a franc folyik éppen nálatok a hozzád közel álló amerikai rágalomsajtóban hónapok óta? Csak nem a - soha meg nem történt - belügyekbe való beavatkozás miatti russzofób hisztéria?! És ezek után veszed a bátorságot, hogy az arrogáns pofáddal belepofázzál a belügyeinkbe? Hogyan is van ez? Vegyél vissza a pimasz, gyarmattartói hangnemből, a te érdekedben írom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!