Polt Péter azonnal mondjon le!

2017. január 30. 16:32

Kiderült, hogy politikai célú koncepciós lejáratási kísérlet volt a Fideszt kiszolgáló ügyészség Hiszékeny Dezső elleni vádja, mivel a Fővárosi Ítélőtábla jogerősen is felmentette az MSZP politikusát.

2017. január 30. 16:32
MSZP
MSZP.hu

„Elbukott az ügyészség koncepciós lejáratása az MSZP politikusa ellen, Polt Péter azonnal mondjon le!

Kiderült, hogy politikai célú koncepciós lejáratási kísérlet volt a Fideszt kiszolgáló ügyészség Hiszékeny Dezső elleni vádja, mivel a Fővárosi Ítélőtábla jogerősen is felmentette az MSZP politikusát.

Az MSZP felszólítja a szakmailag alkalmatlan és politikailag elfogult Polt Péter legfőbb ügyészt, hogy vonja le a szükséges következtetést és azonnali hatállyal mondjon le!

A Fidesz egy többszörösen büntetett előéletű provokátort és egy nyomozót bízott meg azzal, hogy rejtett mikrofonnal felszerelve vesztegetés látszatát keltsék. A bírósági eljárás során kiderült, hogy a kenőpénzt minden esetben a nyomozó hozta szóba, Hiszékeny Dezső pedig valamennyi alkalommal visszautasította ezt. Ennek ellenére az ügyészség mégis megpróbálta bűncselekmény látszatát keltve elítéltetni az MSZP politikusát.

A bíróság felmentő ítélete hatalmas kudarc a Fidesz számára, amely hiába próbálkozott a koncepciós lejáratással és megfélemlítéssel. Ezek a módszerek ma már nem működnek, és előrevetítik Orbán Viktor és a Fidesz 2018-ban várható bukását.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2017. január 31. 18:39
Mikor az azóta főnökötöket ugyan így "bizonyítatlanság hiányában" felmentették, visszafogottabbak voltatok. Ott azért jobban rezgett a léc, mi?
Peter8811
2017. január 31. 18:04
"Hiszékeny Dezső" Jé ez a druszám én meg a Hiszékeny Péter vagyok. Mint MSZP-s elhittem mindent az MSZP-nek, míg nem jött a Bokros Lalyos bácsi a felező nyugdíjreformjával.
ifrance
2017. január 31. 14:17
minden mondata gyöngyszem! szerintem ezen már ők is vinnyogva röhögtek kínjukban, mikor leírták: "Ezek a módszerek ma már nem működnek, és előrevetítik Orbán Viktor és a Fidesz 2018-ban várható bukását" várható bukás. az. ("most jöttem az utcáról, kormányváltó hangulat van")
ifrance
2017. január 31. 14:14
óbammeg! ha pedig elítélték volna, most foroghatna "a bíróság is fideszes kézivezérléssel működik" című lemez. és egyszerűen nem veszik észre, hogy erre már a minimálisnál is kevesebben vevők... vagy az is lehet, hogy észreveszik, de leszarják. a fizu és a költségtérítés így is megvan, a többi nem számít.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!