Jóslatom a teljesen szövetségesek nélkül maradt Magyarországon

2015. február 20. 10:52

Az amerikaiak nem szólhatnának be, és a magyar baloldal is kussolna ennél a keleti nyitásnál, hiszen zsidókról van szó. Most úgyis elkezdtünk az iszlám cunami elleni élharcosoknak képzelni magunkat.

2015. február 20. 10:52
Bede Márton
Bede Márton webhulladéka

Hamarosan jön az egymás nyakába borulás a szintén egyre elszigeteltebb Izraellel. Mindkettőt konok, nacionalista pojácák vezetik, teljesen elmebeteg hazai támogatókkal. Lázár mehetne féreg zsidókkal parádézni, ahhoz úgyis hozzászokott már Zoltai meg az EMIH mellett. Az amerikaiak nem szólhatnának be, és a magyar baloldal is kussolna ennél a keleti nyitásnál, hiszen zsidókról van szó. Most úgyis elkezdtünk az iszlám cunami elleni élharcosoknak képzelni magunkat, tökéletesen beleillene az Új Magyar Futsalos Külpolitikai doktrínába. Izrael tuti nem pattogna a demokratikus alapjogok kerékbe törése miatt. Lehetne valami gazdasági együttműködés is a nagyon hitech Izraellel, idehoznak egy social media gyárat vagy valami.

ÉN SZÓLTAM!!!!!!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2015. február 20. 19:23
Eddig egyik jóslata sem jött be ez két kérdést vet fel. 1, Miért nem hagyja abba? 2, Hogy lehet ebből megélni?
Fáskerti
2015. február 20. 18:42
Bede Márton következetes: az összes valós és lehetséges hazáját gyűlöli.
néhai Ch.Pilot
2015. február 20. 18:12
Bede Márton... a web hulladéka. Hogy kissé pontosítsuk a forrás megjelölését.
kjkj945
2015. február 20. 15:22
http://debilbede.tumblr.com/ """"SZÓLTAK"""""!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!