Mintha a Cion bölcseinek jegyzőkönyvére hivatkozna a Fidesz

2013. augusztus 05. 17:20

Kocsis Máté egy talán személyesen Simicska Lajos által írt, totálisan bolond Magyar Nemzet-cikkre hivatkozva ma rátámadt a Sanomára.

2013. augusztus 05. 17:20
Szily László
Szily László
Cink

„Kocsis Máté egy talán személyesen Simicska Lajos által írt, totálisan bolond Magyar Nemzet-cikkre hivatkozva ma rátámadt a Sanomára.

Már az is fantasztikus volt, hogy egyáltalán megjelent az az aláírás nélküli, holdkóros Magyar Nemzet-cikk, ami a magyar médiaipar vezetőinek nem létező Fidesz-ellenes összeesküvéséről hordott össze teljes értelmetlenségeket. (…)

De az, hogy Kocsis, a Fidesz egyik főkommunikátora mai sajtótájékoztatóján nemhogy halál komolyan hivatkozzon erre a cikkre, de idézze is azt, hogy Szabó György, a Sanoma vezérigazgatója összeesküvést szőtt, hogy jobboldali lapban hirdetés ne jelenhessen meg és a magyar média egyeztetett, titkos terv alapján támadja a kormányt, még a Fidesz és az Orbán-kormány történetében is paradigmaváltás. Sőt Kocsis azt az egészen elképesztő dolgot is be merte mondani, hogy az ügy érdekessége, hogy Szabó a Nemzet-cikk megjelenése óta egyáltalán nem cáfolta az abban foglaltakat. Hogy is tudnám érzékeltetni: olyan ez, mintha Kocsis Máté

- ez a alapján a videófelvétel alapján bejelentené, hogy a Földre eddig 17 ufófajta látogatott el, és egyes fajták titkos szövetséget kötöttek bizonyos kormányokkal.

- a Cion bölcseinek jegyőkönyvét idézve kellemetlen kérdéseket tenne fel a Zsidó Világkormánynak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ëmëhntëhtt-Ré
2016. június 27. 19:19
Mindenki tudja hogy lejárató kampány folyik a kormány ellen. Majd pont a Sanoma maradna ki? Összeállt az a klikk, amely anno dicshimnuszokat zengett a ballib Gyurcsótány kormányról.Egy két médiamogullal megspékelve. Kocsis Máté nagyon fontos dolgot feszeget és még idejében észlelik a veszélyt.
holmes
2015. március 16. 22:45
Killing list#1: sajtó. http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.nl/2010/12/jos.html
szalámis hegedű
2013. augusztus 26. 13:12
Te annyira barom vagy, hogy héjastól eszed a varjút.
geraz51
2013. augusztus 16. 17:22
Termékeny vagy ma mint a nyúl.Ez az írásod azonnali reakció,ami bizonyítja az MNO igazságát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!