Zsidó vagy?

2013. augusztus 22. 12:41

Minél több embert sikerül bevonni saját paranoiás tévképzetünkbe, annál kevésbé tűnik pszichózisnak a pszichózis.

2013. augusztus 22. 12:41
Para-Kovács Imre
Para-Kovács Imre
Amerikai Népszava

Ma erről szó sincs, a nyilasok a kormány szövetségesei, néha rohamosztagként, néha zajos tömegként, néha szurkolótáborként erősítik a nemzeti együttműködés rendszerét, elvégre egy a tábor, egy a zászló, elférnek alatta a nácik is, hiszen rendes emberek ők a szívük mélyén, mivel utálják Gyurcsány Ferencet Bajnai Gordont. Vannak apró kilengéseik, holokauszttagadás, holokausztéltetés, de mit számít ez ahhoz képest, hogy velük megnyerhetik a választásokat!?

A balközép, liberális és baloldali média azonban ilyenkor felüvöltött, és – ha csak a jegyzőkönyv kedvéért is – leszögezte: büdös bunkó, aki zsidózik, háborús bűnösöket éltet, rasszista baromságokat üvöltözik, stb., stb..

Most azonban valami nagyon félrement, mert több lap is azt írta az esetről szóló tudósítás címében, hogy Csatáry éltetésével a Fradi-tábor a »zsidókat provokálta«.

Mi ez a baromság?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 250 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Text adósság
2013. augusztus 23. 20:19
Hogy hívják a jobboldali szólásszabadságot? Gyűlöletbeszéd! Prutty!
Text adósság
2013. augusztus 23. 10:25
Valószinű a kábítószertől van valami visszamaradás az agyadban. Miért próbálod a ti hőseiteket az ellenséggel tiszteletben tartami nekem soha nem lesznek hőseim a ti hőseitek Szamueli Tibi bácsi, Matuska Szilveszter bácsi, Ságvári Endre bácsi, Soós Lajos bácsi Rákosi Mátyás bácsi, Farkas Mihály bácsi, Kádár János bácsi. Prutty Para!
ballada
2013. augusztus 23. 09:51
Para-Kovács Imre zsidó vagy ,kutyát se érdekli,,,ha nem tudják az Orbánt rugdosni ott a zsidó náci kártya ,ezt osztják a ballibsi oldalakon..Az emberek nyugalmának megzavarása a multtal való megbélyegzés...De hát semmit bizonyítékuk nincs rá ,,hosszú évtizedekig hallgattak ezek a kommunista bérencek ,nem merték a szájukra venni a nácizást a zsidózást ,,,mert az akkori hatalom slepjeként jól éltek a párt dicsőitéséből.Nos a régi mszmp megbukott ,a maradék slepje mszpnek nevezett gengszter bandává vált ,,és ezek csináltak gengszterváltást,,,,megint megbuktak a megélhetési slep hatalmat követel a szintén slep firkászokon keresztül ,állandóan üzengetnek a népnek ,ezek fajta cikkek a népnek üzenet,csak hát a nép nem veszi, kitalálták mivel lehet ország világ előtt lejáratni a jobboldali kormány .Zsidózás jött számításba ,azután a nácizás ,csakhogy a nácizó mszp elődei a náciknál százszor több embert gyilkoltak le ,,,akkor az az mszp semmi féleképen nem tudja magáról levakarni a mult gyalázatos szégyenét ,kezük véres maradt .Szocik a gyilkos eszme hordozói.
MacElek
2013. augusztus 22. 19:59
"Minél több embert sikerül bevonni saját paranoiás tévképzetünkbe, annál kevésbé tűnik pszichózisnak a pszichózis" Kiváló önértékelés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!