Para-Kovács Imre: Úgy tűnt nekem ötveniksz évesen, hogy azt a sok ge**séget, amit a nőkkel szemben elkövettem, sűrítve kapom vissza (VIDEÓ)

2024. április 21. 16:53

Az író-újságíró Hajós Andrásék műsorában elmondta, hogy ha bármelyik ponton belenyúlt volna a lánya életébe, „valamit elcseszett volna”.

2024. április 21. 16:53

Nyitókép: Facebook

A Probléma Hajóssal és Márkóval legutóbbi adásába Para-Kovács Imre író-újságíró érkezett Hajós András és Linczényi Márkó pincéjébe. A beszélgetés során párkapcsolati kérdések is terítékre kerültek.

Para-Kovács elárulta, hogy egy időben jól működött a „párkapcsolati radarja”. „Mi azok az emberek vagyunk – Hajós ezt jól érti –, akik általában nem a strandon csajozunk.

Nekünk körülbelül a harmadik mondat után lesz jó alakunk.

Ha addig eljutunk, akkor visszük a nőt. De azt kemény küzdelmek előzik meg” – magyarázta.  

„Mindig én voltam a f@sz”

Az író-újságíró kitért arra is, hogy neki már volt négy házassága. 

Az első két házasság csak próba. A harmadiktól kezdődik az igazi. 

(...) Amikor ezek a kapcsolatok véget értek, mindig én voltam a f@sz. Én rontottam el, elszúrtam, elviselhetetlen. Pedig jó csajt választottam, mindig én voltam az a nagyon nagy f@szfej, aki mindig tönkrevágta ezeket a kapcsolatokat (...)”

Egyszer aztán elállítódott ez a radarom, ez 2018-ban volt, és utána olyanokba nyúltam bele. (...) Odalett az a szuperképességem, hogy meg tudjam állapítani egy idő után, hogy alkalmas-e az a nő arra a feladatra, amire kiszemeltem” – magyarázta.

Ezután hozzátette:

Úgy tűnt nekem ötveniksz évesen, hogy azt a sok ge**séget, amit a nőkkel szemben az életem során elkövettem, sűrítve kapom vissza,

mint egy géppisztolysorozatot. (...) Ez itt most elmúlt. Visszataláltam a helyes útra” – hangzott el.

Minden házasságában hű maradt önmagához

Arra a kérdésre, hogy mit gondol a hűségről, Para-Kovács azt felelte, hogy bármelyik házasságára is gondol, „végig hű maradt önmagához.

Voltak hosszú, monogám periódusaim. Tényleg léteztek ilyen dolgok. Volt, hogy 10-11 évig is kitartottak” – idézte fel. 

A beszélgetés vége felé elárulta, hogy az unokája szeptemberben megy majd iskolába. A lánya úgy alakította ki „a csodálatos életét” és „a döbbenetesen jó” házasságát és „a varázslatos személyiségét”, hogy ő 

gyakorlatilag nem volt jelen”. 

Megjegyezte, hogy épp ezért nem mer tanácsokat adni, „mert csak elcseszem; azzal, hogy én nem voltam jelen, rengeteget tettem azért, hogy ő (a lánya – szerk.) boldog legyen. (...) Ha bármelyik ponton bele mertem volna nyúlni, mint apa, valamit elcseszek. (...) Már rég nem hiszem, hogy lehet bármiben is tanácsokat adni” – jelentette ki Para-Kovács Imre.

A teljes beszélgetést alább tekintheti meg:

 

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:41
🍓 ️ ­­A­­ ­d­ö­­­g­­­ö­­­s­­ ­­­l­­á­n­­y­­o­k­­ ­­­v­á­r­n­a­­k­­­ ­­­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­𝗡
ipolypart2
2024. április 21. 21:02
Ha a párkapcsolatban ennyire szar vagy, akkor miért gondolod, hogy másban meg kellene osztani az észt?
Ehetős Odó
2024. április 21. 20:45
Kutyát se érdekli ennek a balfasznak a nyomora.
hinike2
2024. április 21. 20:33
para egy elmebeteg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!