Köszönjük a Heti Válasznak a jó hírt!

2013. június 21. 14:23

Szervezetünk nem az évekkel ezelőtt kilépett John Emeséhez köthető, hanem olyan világhírű és nemzetközi befolyással rendelkező személyekhez, mint Széll Dóra, Szalai Ervin, Mihalovits Ervin, Szalai Máté (egyetemisták).

2013. június 21. 14:23
Liberális Fiatalok Egyesülete
Facebook

„Mi, a Liberális Fiatalok Egyesületének tagjai, egyben a globális árnyékkormány hazai képviselői, mély megdöbbenéssel olvastuk a Heti Válasz online felületén június 20-án megjelent, Külföldről pénzelhetik a »Milla« kormányellenes kampányát című cikket.

Értetlenül állunk a cikk azon látens megállapítása előtt, mely szerint bármilyen mértékben is rá lennénk szorulva a Norvég Civil Alap támogatására: több tucat embert megmozgató megaprojektjeink, mint egyetemi vitaestjeink vagy romkocsmák félhomályában szerveződő workshopjaink eddig is elemi erővel ásták alá kormányunk nemzetközi és belföldi mozgásterét, párhuzamosan előkészítve a terepet a Vivi (Vivian Reading - a szerk.) országunk feletti hatalomátvételének.

Szervezetünk egyébként nem az évekkel ezelőtt kilépett John Emeséhez köthető, hanem olyan világhírű és nemzetközi befolyással rendelkező személyekhez, mint Széll Dóra, Szalai Ervin, Mihalovits Ervin, Szalai Máté (egyetemisták), vagy Pintér Péter (könyvelő).

Egyúttal köszönjük a Heti Válasznak, hogy értesített minket pályázatunk részsikeréről, és ilyen jó hírrel ajándékozott meg bennünket, megelőzve magát a Norvég Civil Alapot.

Szeretnénk hangsúlyozni továbbá, hogy egy olyan, a médiapluralizmusról szóló európai szintű kezdeményezéshez csatlakoztunk, amely a sajtó sokszínűségének és szabadságának európai szintű védelme érdekében, és nem valamelyik kormány ellen szerveződik. Pont azért, hogy ilyen hülyeségek a jövőben is, bármilyen kormány alatt korlátozás nélkül, szabadon megjelenhessenek a Heti Válaszban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2013. július 15. 19:31
Kik vagytok tink? Antinácikok?
egysegelem
2013. július 04. 01:49
Humoros.
Karcolt
2013. június 26. 14:41
Látom, ennek a rövidke szövegnek az értelmezése is meghaladta a képességeidet: "...több tucat embert megmozgató megaprojektjeink, mint egyetemi vitaestjeink vagy romkocsmák félhomályában szerveződő workshopjaink..." Szerinted mennyi csillió-trillió-billió forint kell ezekhez a hatalmas eseményekhez? Milliomos apuka, megafaszom. Hát a Heti Válasz az kimondottan keresi a lehetőségét mostanában a hatalmas és megalázó pofáraeséseknek. A "vadász,vadász te szopni jársz ide" csattanójú vicc jut róluk eszembe. Pedig volt idő, amikor szerettem őket olvasni, különösen Stumpfot vagy Cséfalvayt, de Borókayt is. Az elsőt biztos most is szeretném, csak nincs kedvem kiszőrni a sok nyalonckodás közül, a második meg mióta államtitkár nem kimondottan a korábbi elméletei szerint segít csinálni a gazdaságpolitikát. Ezeknek a liberális ifjaknak némely témában képviselt véleményétől vszeg a falba verném a fejem, de ez a kis gúnyos cikk telitalálat. A pártsajtó agyament hülyeségeit legcélszerűbb kiröhögtetni.
pedroamigo
2013. június 26. 14:39
Hehehe :) Úgy tűnik a NER-huszárok már annyira be vannak rosálva, hogy bármilyen jelentéktelen személynek, legyenek akár fiatalok, nekimennek ha a sötét nagyúr azt a feladatot adta nekik. Borókai cucu erkölcsi fölénye lassan a Marsot is elhagyja...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!