„Elsők vagyunk! Megint!” – leadta EP-listáját a Fidesz (videó)

2024. április 28. 18:01

Kiderült, a Választási Iroda szombaton hivatalosan is nyilvántartásba vette a Fidesz-KDNP EP-listáját.

2024. április 28. 18:01

Nyitókép: Képernyőfotó

„Elsők vagyunk! Megint! 

A Nemzeti Választási Iroda szombaton hivatalosan is nyilvántartásba vette a Fidesz-KDNP EP-listáját,

 vagyis az aláírások ellenőrzése befejeződött” – közölte Menczer Tamás Facebook-oldalán aktivisták társaságában állva a Széll Kálmán téren.

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója arra is kitért, hogy „elsőként gyűjtöttük össze az aláírásokat, elsőként adtuk le, és az indulásunkat is elsőként vették hivatalosan nyilvántartásba”.

Menczer azzal folytatta, hogy a többi párt még le sem adta az aláírásokat. 

„Óriási a tét”

Ezután leszögezte, hogy „a valaha volt, legerőteljesebb, legnagyobb EP-kampányt folytatjuk”.

Ezt is ajánljuk a témában

mindenkinek szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy támogassa a béke hangját" – hangzott el.

„Tudjuk jól, hogy a tét óriási: háború vagy béke” – hangsúlyozta Menczer Tamás.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
horkar
2024. április 30. 17:50
Szerényebben, még csak most kezdődik a meccs!
ada17
2024. április 28. 22:02
Tommaso várd már meg a választásokat és kiderül mennyi van a fideszben! Az, hogy egy új szereplőt gyilkolnak az a politika velejárója. Ő is köpködi orrba szájba a fideszt. Én nem látok nagy pánikot, őszintén szólva.A mai interjúja után már a lipsik is kiakadtak tőle a HVG-n.Az Orbán narrativáit adja elő, szerintük Orbán 2.Minél többet beszél annál rosszabb ahogy látom. Nem lehet jobbra is balra is kommunikálni.
Tommaso
2024. április 28. 21:38
"Orosz dezinformációk közvetett támogatásával vádolják a Coca-Colát, és.. a FIDESZ SZÖVETSÉGES AfD egyik vezető politikusát is. A Coca-Colat még nem, de az áruló németet már őrizetbe is vették." Ilyen magyar földön nem fordulhat(na) elő. Hiszen a ruszkik megsegitése az ORBÁN-kormány mindennapi tevékenysége. És az ő kezükben van az (i)gazságszolgáltatás.
Tommaso
2024. április 28. 21:37
FOSIK a FIDESZ, hogy kiakolbólintják őket a hatalomból. Ezért jelenik meg a hazug lakájmédiájukban NAPONTA 20-25, Magyart és a Magyarokat mocskoló, rágalmazó cikk. HA Magyar P. baloldali lenne és /vagy csak a baloldalról szerezne szavazatokat, akkor a FIDESZ (mivel ez az érdeke) HAGYNÁ, hadd szerezzen. Tehát a rezsimpropaganda EBBEN IS HAZUDIK.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!