A nőverő képviselők a székükben ülnek, mintha mi sem történt volna

2013. május 21. 18:29

Nem bírom ki, hogy ha alkalmam nyílik rá, meg ne kérdezzem: milyen együtt élni a szégyennel, milyen vak komondor mögé bújva öklöt emelni?

2013. május 21. 18:29
Szabó Rebeka
Facebook

Nocsak, így a szavazásokra Balogh és Lipők fideszes képviselők is megérkeztek a Házba. Igen, ők a nőverők. Míg a Batthyány téren ezekben a percekben is tart a tüntetés a Nők Lázadása Egyesület szervezésében, ahol egy igazi, a civil javaslatoknak is megfelelő családon belüli és párkapcsolati erőszakról szóló törvény megszületéséért állnak ki, addig a nőverő képviselők a székükben ülnek, mintha mi sem történt volna, hallgatnak és lapítanak. Nem bírom ki, hogy ha alkalmam nyílik rá, meg ne kérdezzem: milyen együtt élni a szégyennel, milyen vak komondor mögé bújva öklöt emelni?

És várom a ti tanácsaitokat is, hogy mit kérdezzek! Mit mondanátok nekik?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
leech
2013. május 22. 09:25
Rebeka ! Találkoztál már olyan alkoholizáló nővel , aki míg a férje megdöglik a melóban , addig tántorogva költi a pénzét, drogosan szétveri a lakást, főzni próbál ,aztán ha nem sikerül a falhoz b..ssza az egészet , lesz..ja a szomszédot és a környék összes hímtagját ? Nem ? Le kéne jönnöd a Rózsadombról !
Soma
2013. május 21. 23:44
"És várom a ti tanácsaitokat is, hogy mit kérdezzek! Mit mondanátok nekik?" --- Mindig az igazat, Rebeka! Úgy, mint rékakinga , a Millás köztársasági elnökjelölt, ahogyan Gordon a libák ügyében, és így tovább, az öszödi úton, Rebeka! Igen, vannak nőverő emberek. Különféle foglalkozást űznek. És!! Vannak a hazájukat verő emberek is.
next mindig élni fog 7
2013. május 21. 21:45
Ki a fasz nem érti, hogy a vak komondor okozta! Miért ezzel foglalkozni? Ha meg nem, akkor majd sittre kerül! Képviselő? Akkor az utóbbi gondolatot visszavonom! Ha nem kerül sittre, akkor meg majd az Úr Isten megbünteti! Addig tocsogjon a szarában! Hm!
BőröndÖdön
2013. május 21. 21:40
Ezekről a fideszes tahókról minden lepereg...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!