A Jobbiknak nem fog a Betyársereg hadat üzenni

2011. szeptember 27. 23:40

Novák Előd rendkívül arrogáns és gusztustalan stílusban válaszolt kérdéseimre, megerősítette, hogy börtöntölteléknek tart, valamint bűnözőnek és megvádolt azzal ismételten, hogy népszerűsítem a börtönviselt életmódot. Interjú.

2011. szeptember 27. 23:40
Tyirityán Zsolt

„A közgyűlés közben megkerestem Novák Elődöt - bemutatkoztam neki - és a személyes találkozás lehetőségét kihasználva szerettem volna vele tisztázni azokat a kijelentéseit, amik a személyemet illetően hangoztatott. Megkérdeztem tőle, hogy miért nevez a hátam mögött börtöntölteléknek és bűnözőnek, miközben nem is ismer engemet. Erre ő rendkívül arrogáns és gusztustalan stílusban válaszolt kérdéseimre, megerősítette, hogy börtöntölteléknek tart, valamint bűnözőnek és megvádolt azzal ismételten, hogy népszerűsítem a börtönviselt életmódot. Elragadott a hév és sajnos a rendezvényhez nem egészen odaillően reagáltam, mondhatnám érzelmi és indulati alapon. Utána történt aminek történnie kellett úgy betyárosan.

A rendezvény befejezése után László Attila elnökkel megbeszéltem a történteket, és elnézést kértem tőle a cselekményért. Egyébként megjegyezném a rendezvény megzavarására nem került sor, tömegverekedés kialakulására esély sem volt, tudtommal sérülés nem történt.

Fontosnak tartom közölni hogy ez a köztem és Novák Előd között lezajlott incidens nem ideológiáról és politikai nézetekről szólt, hanem pusztán a személyemet ért támadásokat szerettem volna tisztázni.

A Jobbiknak nem fog a Betyársereg »hadat-üzenni«, ez az országos és napi politikától teljesen független történés volt, két ember magánügye.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2011. szeptember 28. 13:14
"Szánalmas söpredékek vagytok a vezéreitekkel, példaképeitekkel együtt." Akkor, milyen lehetsz te?
már foglalt
2011. szeptember 28. 12:51
Ja Nováknak meg jópáran még behúznának, nem is véletlenül...
már foglalt
2011. szeptember 28. 12:50
Érdemes megnézni, miként gondolkodtak annak idején a betyárokról: http://hu.wikipedia.org/wiki/Bety%C3%A1r Szerintem Wesselényi fogalmazza meg a lényeget...:D
buckafej
2011. szeptember 28. 11:54
Szegény Előd, elég sokat kap mostanában, ráadásul a fejére. Jó lesz vigyázni. A történetről pedig csak annyit, hogy aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók. A Jobbik most kezd leválni szélsőségeseitől (Betyársereg, Véderő), kérdés, ha megszabadul tőlük, nem tartják- e puhánynak, és hány támogatójuk marad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!