Sallai és Szalai csodát tehet Londonban

2024. március 13. 21:24

Egygólos előnnyel várja az Európa-liga csütörtöki nyolcaddöntőjét a két magyar válogatott labdarúgó együttese, az SC Freiburg.

2024. március 13. 21:24
22 February 2024, Baden-Württemberg, Freiburg im Breisgau: Soccer: Europa League, SC Freiburg - RC Lens, knockout round, intermediate round, second leg, Europa-Park Stadium. Freiburg's Roland Sallai celebrates after his goal to make it 2:2.

Egygólos előnnyel utazik Londonba Sallai Roland és Szalai Attila csapata, a Freiburg a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének visszavágó mérkőzésére, a West Ham United otthonába. A német együttes az első mérkőzésen 1-0-ra nyert, és a gólban nagy szerepe volt Sallainak, ugyanis az ő lövésébe tette bele a lábát  Michael Gregoritsch a 81. percben olyan szerencsésen, hogy gól lett. 

A tavasszal kiváló formában futballozó Sallai Rolandnak egyébként már abban is óriási érdemei vannak, hogy együttese, az SC Freiburg egyáltalán eljutott a nyolcaddöntőbe,

 ugyanis a csoportjában ősszel másodikként végzett német klub a francia Lens-t kellett legyőzze, és ez csak azért sikerült, mert a magyar válogatott támadó két góljával megfordította a második mérkőzést

Ezt is ajánljuk a témában

  A Freiburg és a West Ham United egyébként az őszi szezonban egy csoportban szerepelt az El-ben, így két mérkőzést is játszottak egymás ellen. Mindkét meccset a londoni egyesület nyerte, Németországban 2-1, a Kalapácsosok otthonában pedig 2-0 lett a végeredmény. Sallai Roland várhatóan kezdőként lép pályára a csütörtöki mérkőzésen, és remélhetőleg Szalai Attila is kap majd játéklehetőséget. 

LABDARÚGÁS
Európa-liga, nyolcaddöntő, visszavágók
csütörtök
Villarreal (spanyol) – Olympique Marseille (francia) 18.45 (az első mérkőzésen: 0–4)
Glasgow Rangers (skót) – Benfica (portugál) 18.45 (2–2)
West Ham United (angol) – Freiburg (német) 18.45 (0–1)
Slavia Praha (cseh) – AC Milan (olasz) 18.45 (2–4)
Liverpool (angol) – Sparta Praha (cseh) 21.00 (5–1)
Brighton (angol) – AS Roma (olasz) 21.00 (0–4)
Atalanta (olasz) – Sporting Lisboa (portugál) 21.00 (1–1)
Bayer Leverkusen (német) – Qarabag (azeri) 21.00 (2–2)

A két csapat első mérkőzésén az Európa-liga csoportkörében Sallai Roland is gólt szerzett, ám a Kalapácsosok akkor 2-1-re nyertek. Íme a mérkőzés összefoglalója videón!

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Harry Langer/dpa Harry Langer / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:01
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­ö­­­g­­ö­­­s­­ ­l­á­­n­­­y­­o­k­­­ ­­v­á­­r­­­n­a­k­­­ ­r­á­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Tommaso
2024. március 13. 21:40
Hagyjuk mar ezt a "csodat tehet" baromsagot. Persze, minden meccs haromfele eredmennyel vegzod- het, de azert meg a britek az eselyesek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!