Dárdai kiakadt a német sajtóra, és elmondta, miért sírt napokig a felesége

2024. március 19. 20:19

A Hertha edzője legkisebb fia szerződéséről és a jövőjével kapcsolatos pletykákról is beszélt.

2024. március 19. 20:19
16 December 2023, Berlin: Soccer: Bundesliga 2, Hertha BSC - VfL Osnabrück, Matchday 17, Olympiastadion. Hertha coach Pal Dardai (r) discusses with referee Patrick Ittrich. Photo: Soeren Stache/dpa

Nyitókép: SOEREN STACHE / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Eléggé feldühítette Dárdai Pált a német sajtó, miután több médium is azzal támadta a Hertha BSC trénerét, hogy nincsen koncepciója a csapat játékával kapcsolatban. A berlini együttes a hétvégén 5-2-re nyert a szintén komoly gondokkal küződ Schalke ellen, és a mérkőzést követően a magyar szakember mérgesen nyilatkozott az őt ért bírálatokról. 

„Folyamatosan érnek minket a valótlan állítások és az ezzel járó nyomás. Sok helyen azt olvasom: a Hertha edzőjének nincs koncepciója. Ha valaki nem lát koncepciót, sajnálom, ne jöjjön ide többé!”  – idézi az nb1.hu a magyar trénert. 

Dárdai a jövőjével kapcsolatban is tett egy erős kijelentést:   

 Hülyeség az is, hogy a vezetőség idő előtt felbontaná a szerződésem, hiszen többször is elmondtam, hogy mindig egyéves szerződést írok alá a klubbal”

Ezt is ajánljuk a témában

A magyar vezetőedző megerősítette a napokban megjelent hírt, amely szerint legkisebb fia, Dárdai Bence a Vfl Wolfsburghoz igazol az idény végén, és kiemelte, hogy minden bizonnyal nem így döntött volna, amennyiben a Hertha még mindig az első osztályban szerepelne. 

„Apaként nem szólhatok bele a döntésébe. Az édesanyja, a testvérei és a csapat megpróbálta meggyőzni őt, hogy maradjon, de ő döntött. Fájdalmas a helyzet, a feleségem néhány napig sírt miatta”

 – mondta el Dárdai Pál. 

„Amikor először átvettem a csapatot, felépítettünk valami olyat, ami által sok fiatal játékos magától hívott minket, hogy a Herthához akarnak jönni és tovább szeretnének fejlődni. Manapság ez nem így van, hiszen a 2. Bundesliga fizikális, nem könnyű a fiatal játékosok számára.” – fogalmazott Dárdai, akinek együttese a 37 ponttal a 9. helyen várja a 27. fordulót a Bundesliga 2-ben. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:58
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­ö­­­g­­ö­s­­­ ­l­á­­n­­y­­o­­­k­­ ­­­v­á­r­n­a­­­k­ ­r­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!