Dibusz Dénes: Pont onnan hiányzott egy ember! (Mandiner-VIDEÓ)

2023. november 10. 11:12

A Ferencváros kapusa sajnálja az elszalasztott győzelmi esélyt a Genk ellen.

2023. november 10. 11:12
DIBUSZ Dénes; PAINTSIL, Joseph

Mint a Mandiner beszámolt róla, a Ferencváros labdarúgócsapata 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a belga Genkkel, és továbbra is azonos pontszámmal áll riválisával – jelen állás szerint – a Fiorentina mögötti továbbjutó pozícióért. A magyar bajnok úgy kapta a gólt, hogy Samy Mmaee sérülése miatt kevesebb emberrel játszott, még nem tudott cserélni. A kapus Dibusz Dénes értékelt és elemezte azt a szituációt a csütörtök esti mérkőzés után a Groupama Arénában.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

 

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
janicsar-2
2023. november 10. 14:05
Az a szép az egészbe, hogy ha kiállítják a Genk játékosát, akkor sem szólhattak volna semmit. Mert az a szabálytalanság, súlyos sérülést is okozhatott volna.
Hillary Clinton bázisdemokrata
2023. november 10. 13:19
Mikor lesznek magyarok a Fradiban?
Tiszafa
2023. november 10. 12:10
Egy jó (és OKOS) kapus a kapura lőtt labdát nem üti vissza a mezőnybe, hanem oldalra, vagy szögletre tenyereli. De ha már elbaszta, akkor legalább nem pofáz baromságokat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!