Sallai szerbek elleni gólját is szépségdíjra jelölte az UEFA – ön is segíthet egy szavazattal!

2023. október 16. 13:55

Szavazzon az Európai Labdarúgó-szövetség honlapján az Eb-selejtezők 7. fordulójának legszebb góljára!

2023. október 16. 13:55
Budapest, 2023. szeptember 10.
Sallai Roland gólöröme a Magyarország - Csehország barátságos labdarúgó-mérkőzésen a budapesti Puskás Arénában 2023. szeptember 10-én.
MTI/Illyés Tibor

Úgy tűnik, Sallai Roland mostanában csak szépségdíjas találatokat tud szerezni, hiszen a litvánok elleni mérkőzésen szerzetthez hasonlóan, az UEFA a szerbeknek rúgott óriási gólját is jelölte az Eb-selejtezők aktuális fordulójának legszebb találatai közé. A magyar támadó szenzációs góljára ön is szavazhat az UEFA honlapján (a videók között a jobb oldalon található nyilacskával tud lapozni, a vote feliratú szavazógomb pedig minden videó alján jobboldalt található). 

A magyar támadó a francia Kylian Mbappéval, az olasz Giacomo Bonaventurával és a szlovák Stanislav Lobotkával versenyez a legszebb találat szerzőjének címéért. Sallai Roland gólját (és a többi találatot) itt tekintheti meg: 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
janicsar-2
2023. október 16. 20:26
Mezőnyben valóban jók, de a két mérkőzésen csak egy ellenfél öngólra és szögletből egy fejes gólra futotta nekik.
hátakkor
2023. október 16. 18:27
Votoltam. Kaliforniából is ment szavazat..
lynx
2023. október 16. 18:11
Szerintem meglepte a Nero passza, mire észbe kapott már le is pattant a lába között, aztán dühében fordulásból ballal belerúgott egy nagyot. :)
Gullwing
2023. október 16. 15:36
Melyik tetves, korcs kibaszott féreg nyomott diszlájkot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!