Király Gábor: Le a kalappal, Magyarország, le a kalappal magyarok!

2021. június 25. 09:24

A 2016-os Eb-n parádézó válogatott kapusnak is elnyerte a tetszését a magyar válogatott teljesítménye, valamint a budapesti mérkőzések szervezése.

2021. június 25. 09:24
null

„Tökéletesen végrehajtott, taktikus, fegyelmezett futball” – kezdte bejegyzését Király Gábor. Gulácsi Péter, a németek ellen gólt szerző Szalai Ádám, sőt, még a román sportsajtó is pozitívan értékelte a mieink eredményeit.

A 107-szeres válogatott kapus szerint szenvedélyes, magával ragadó szurkolás, és fantasztikus hangulat jellemezte a kontinenstorna meccseit. Ennek kiváló példája lehet a Magyarország-Franciaország mérkőzés előtti szurkolói vonulás.

Elsőrangú szervezés, maximális biztonság és kényelem a stadionokban

– fogalmazott Király. „Le a kalappal, Magyarország, le a kalappal magyarok!” – zárta bejegyzését a kapuslegenda. 

 

Címlapképen: Király Gábor kapus a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében játszott Magyarország - Belgium mérkőzés végén a toulouse-i Municipal Stadionban.

Kép forrása: MTI Fotó/Illyés Tibor

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BossN
2021. augusztus 26. 20:11
Szerintem is.
luzitanxaver
2021. június 28. 16:28
Rendes ember vagy, Gábor. És szerencsés is, mert életkorodból kifolyólag még épp megcsípted annak az időszaknak a legvégét, amikor a futballt még nem uralta le teljesen a pénz és az ideológia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!