Bringás frakció alakult a Fideszben

2013. szeptember 18. 17:07

Szimbolikusan kerékpáros frakciót alakítottak a biciklizést kedvelő fideszes országgyűlési képviselők. Simicskó István sportért felelős államtitkár azt mondta, ezzel a lépéssel is szeretnék támogatni és segíteni a kerékpározókat, illetve tovább népszerűsíteni a kerékpározást.

2013. szeptember 18. 17:07

Kerékpáros frakció alakult a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportján belül – jelentette be Simicskó István sportért felelős államtitkár a Hősök terén tartott sajtótájékoztatón, amelyen rajta kívül részt vett még Ágh Péter, Csampa Zsolt, Hidvéghi Balázs, Révész Máriusz és Wildner Domonkos is.

Simicskó elmondása szerint a Fidesz frakciójában sokan kerékpároznak, Révész Máriuszt ennek régi élharcosának nevezte. Mint fogalmazott szeretnék tovább népszerűsíteni a kerékpározást. Simicskó szerint komoly eredmény, hogy Budapest a világ tizenharmadik biciklis városa, amit az elmúlt néhány év eredményének nevezett. „Nem állhatunk meg ezen az úton, tovább kell tekerni, ezzel a szimbolikus frakcióalakítással is szeretnénk a kerékpározókat támogatni és segíteni” – tette hozzá.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!