Rákay Philip válaszolt Gryllus Dorkának

2023. június 09. 08:47

Szerinte a színésznő lehetetlent kért tőle.

2023. június 09. 08:47
null

Kedves Dorka! Most láttam csak a videódat, köszi! Bármilyen régen is ismerjük egymást, kérlek ne kérj tőlem lehetetlent! – írta Rákay Philip a közösségi oldalán. Mint fogalmazott:

ahogy a magyar emberek jó része is valószínűleg szekunder szégyent érez e furcsa házaspár produkciói kapcsán - már aki egyáltalán tudja, hogy ők a világon vannak...”

Majd úgy folytatta, szerinte „a nagybetűs színház nyújtotta katarzis nem a színpadon pohárba vizeléssel kezdődik, s nem is azzal folytatódik – ahogy a Feketeország című, minden ízében alulmúlhatatlan, abnormális, hungarofób provokációban –, hogy Sárosdi Lilla gumikesztyűs kézzel nyúlkál színész kollégái fenekében, majd ujját szereplőtársai orrába dugdossa”.

hogy több millióan élünk ebben az országban, akik számára ez nem kultúra, nem művészet, hanem vállalhatatlan mocsok – tette hozzá.

Nyitókép: Ficsor Márton

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2023. június 09. 16:48
Kálmán, akármekkora vagyont Nereztél, akármilyen drága öltönyökben (háromrészes, mellényes!) feszítesz, akármekkora G Mercedesszel (aranyszínű) jársz, hiába eszed késsel villával a szőlőt, akkor is csak egy arányt és mértéket tévesztett (pénzes) proli maradsz. Lélekben az a kisfiú vagy, aki egy a fotelben fetrengve kurvázza a buta műsorának írogató buta tiniket.
kalazirozsaa
2023. június 09. 14:17
Lapozzál Kálmán!
fogas paduc
2023. június 09. 12:56
Dorka szerint az " igazi" művészet itt kezdődik.: https://www.eszakhirnok.com/2012/11/23/egy-asztal-tizenket-tanyerral-melyeken-emberi-ueruelek-talalhato/
Gyűlölködjünk együtt
2023. június 09. 12:56
Ahogy nem büszkélkedünk feleslegesen a schillingékre, ugyanúgy nem állunk fel feleslegesen a Nélküled alatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!