Tarlós: Koltay 23 engedély nélküli szerződést írt alá

2011. június 10. 09:57

Tarlós István főpolgármester elmondta, Koltay Gábortól azt kérték, ne pazaroljon és teremtsen rendet a József Attila Színházban. Ennek ellenére ügyvezető igazgatóként huszonhárom engedély nélküli szerződést írt alá.

2011. június 10. 09:57

Tarlós István szerint Koltay Gábor, a budapesti József Attila Színház felmentett ügyvezető igazgatója nem tartotta szem előtt a takarékoskodást, vagyis megszegte a megállapodást, ezért kellett távoznia. Budapest polgármestere a Hír TV-nek hangsúlyozta, a városvezetés célja, hogy megmentse az anyagi nehézségekkel küszködő színházat. A korábbi igazgató, Méhes László is azért távozott, mert pazarló szerződést kötött, Koltay viszont nem egy, hanem 23 engedély nélküli szerződést írt alá - fogalmazott.

A főpolgármester azért hívta a színház élére Koltay Gábort, mert „ő is egy határozott egyéniség”, de kiemelte, hogy ettől még a szabályokat mindenkinek be kell tartania. Koltaytól azt kérték, ne pazaroljon, ügyvezető igazgatóként takarékoskodjon és teremtsen rendet, de Tarlós munkatársai hitelt érdemlően bizonyították, hogy Koltay Gábor 23 engedély nélküli szerződést kötött. „Tudta jól, hogy elődjének miért kellett mennie. Nem vagyok hajlandó vitatkozni... Nem csinálom vissza” - szögezte le Tarlós.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!