Döbbenet: betépett patkányok tanyáznak egy amerikai rendőrségen

2024. március 13. 18:35

A patkányok az épületben található marihuána elfogyasztása után kerültek ilyen állapotba.

2024. március 13. 18:35
null

Nyitókép: Gerardo Vieyra / NurPhoto / NurPhoto via AFP

***

Patkányok szivárogtak be a New Orleans-i rendőrség romló állapotú székházába, betörtek a bizonyítékraktárba, és betéptek a marihuánától – közölte a héten egy rendőrségi tisztviselő, amelyet a Fox News szemlézett.

„A patkányok megeszik a marihuánánkat. Mindannyian be vannak tépve” 

– mondta Anne Kirkpatrick, a New Orleans-i rendőrség főfelügyelője a tanács tagjainak hétfőn a Büntetőjogi Bizottság ülésén a WWL Louisiana szerint.

A patkányok mellett az épületben csótányfertőzés és a penész is eluralkodott. Ezen felül nincs légkondicionáló, a liftek és a fürdőszobák pedig nem működnek megfelelően – tette hozzá a főfelügyelő.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ninini
2024. március 14. 17:15
Nem baj, George Floydot aranyozott koporsóban temették, a rendőrség költségvetését meg visszavágták, az a lényeg. Tépjenek be a rendőrök is és fogják a patkányokra.
pipa89
2024. március 14. 10:26
Tiszta Amerika! 21. századi módra. Már az állatok is függők, annyi a drog.
Spiritmonger
2024. március 13. 22:08 Szerkesztve
Eltűnt a bizonyítékraktárból a lefoglalt marihuana. Csak a patkányok lehettek, esetleg az egerek, olyan nem is elképzelhető, hogy korrupt rendőrök lopták el...
Muki46
2024. március 13. 22:01
Hozzám is jött már be patkány, a garázsba. Nem volt betépve, de pont úgy viselkedett, mintha be lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!