Szanyi Tibor még sosem füvezett, de hajlik a legalizálásra

2024. március 14. 19:53

Elnök úr, ön használná a marihuánás cigarettát? – tette fel a kérdést Rónai Egon.

2024. március 14. 19:53
null

Nyitókép: ATV képernyőfotó

***

Sanyi Tibor volt az ATV Szigorlat vendége, ahol Rónai Egon és Krug Emília műsorvezetők mellett Kacsoh Dániel, lapunk főszerkesztő-helyettese is kérdezhette a politikust. A témák között Magyar Péter és az ellenzék mellett a marihuána legalizálásának kérdése is előkerült.

Utóbbi kapcsán Szanyi Tibor úgy fogalmazott: 

A budapesti levegő többet árt az embereknek, mint a marihuána fogyasztás.”

Mint mondta: „Nyilván mennyiség kérdése, mindent túl lehet adagolni, még a tiszta vízbe is bele lehet halni, ha valaki túladagolja.”

A marihuána legalizálása kapcsán a politikus kifejtette: nem feltétlenül ragaszkodnak egy adott megoldáshoz, hiszen, mint fogalmaz, „Európában léteznek a marihuána felhasználását viszonylag szabadon kezelő modellek, és ezekből kéne gyúrni egy egységes szabályzatot”. Szanyi Tibor elárulja: a dekriminalizációval egyet tud érteni, azaz „ne lehessen büntetni egy fiatal gyereket azért, mert egyik repülőtérről megérkezik a másikra, és véletlenül a zsebében marad...”

Elnök úr, ön használná a marihuánás cigarettát?”

– tette fel a kérdést Rónai Egon, mire Szanyi némiképp kitérő választ adott, s arról kezdett beszélni, hogy Hollandiában vagy Németországban a fogyasztás bizonyos helyeken szabad, bizonyos helyeken pedig tilos.

Én a magam részéről szűz vagyok az összes létező narkotikum értelmében, és így is kívánom a hátralevő életemet leélni. Ez a személyes része. De akkor lepjük meg a nézőket: 

abszolút absztinens is vagyok, de mégis a pártunk neve ISZOMM, s vannak szóbeszédek, amelyek az ellenkezőjére utalnak velem kapcsolatban

– fogalmazott a baloldali politikus.

Az ellenzék kapcsán egyébként az adás végén kifejtette: szerinte az ellenzéki pártoknak az égvilágon semmi üzenete nincs a szavazóik számára, s nem gondolja, hogy lenne valódi akaratuk a rendszerváltásra.

 

 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2024. április 05. 07:29
>>>ProletarFC 2024. március 14. 20:44 A fűnek tudattágító hatása van, Indiában leginkább Siva szent növényeként ismert, ezért bizonyos betegségknél lásd alkohol okozta demencia, vagy demencia esetén, esetleg átlag alatti IQ-ju emberek felhozására a zseni szintjéig nagyon kíváló eszköz.<<< Ez zseniális! Ezt hol szedted össze, a www.titkostanitasok.com vagy a www.amitelhallgatnakelolunk.com weboldalakon? A hülyeségeddel szemben tudományosan bizonyított tény, hogy gátolja az idegrendszeri transzmissziót. Mindemellett az összes olyan tudati technika, ami keletről jött és bizonyítottan hatékony ellenjavallja a pszichedelikumok használatát. Ehelyett inkább ászanák rendszeres gyakorlását javasolják, hogy a fiziológia felkészüljön a dhjánára. >>>a növény valójában sziddhit okoz<<< LoL Hát kurvára nem. A fűtől még senki sem volt képes pl. levitálni, maximum azt hitte mert lebaszódott betépve a kanapéról.
5m007h 0p3ra70r
2024. április 05. 07:03
>>>o1gpedofil-2 2024. március 15. 08:15 A palinka fogyasztasa engedelyezett, minek neki fu is hozza!<<< Nem neki kell.
5m007h 0p3ra70r
2024. április 05. 07:02
Szanyi Tibor meg soha sem ivott háztartási sósavat, de szerinte az nagyon jó.
KBA98
2024. március 15. 11:22
Pedig vannak gyerekei, nem is egy és mégis a füvezést forszírozza?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!