Az ukránok hazudnak. Ismét hazudnak.

2024. január 25. 11:34

És egyre többen vetik fel közülük, hogy ideje lenne leváltani Zelenszkíjt.

2024. január 25. 11:34
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

Az ukránok lelőttek egy orosz gépet. A gép fedélzetén 65 ukrán hadifogoly volt, akiket fogolycsere keretében szállítottak éppen haza.

Ezt is ajánljuk a témában

Azok az ukrán férfiak túlélték a borzalmas háborút, túlélték a feltehetőleg borzalmas hadifogságot, és mentek hazafelé. És akkor a sajátjaik megölték őket.

Az ukrán vezetés most éppen azzal védekezik, hogy az oroszok nem szóltak nekik a gép útvonaláról.

Ez teljesen életszerűtlen. Nyilván szóltak, mert semmi okuk sem volt nem szólni, többek között azért sem, mert a sajátjaik is ott voltak a gép fedélzetén. Az oroszok azonnal cáfolták is az ukrán állítást.

Az ukránok hazudnak. Ismét hazudnak.

És egyre többen vetik fel közülük, hogy ideje lenne leváltani Zelenszkíjt.

Ideje. Valóban. Sőt, leginkább meg se kellett volna választani...”

Nyitókép: Maxym Marusenko / NurPhoto / NurPhoto via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. január 27. 18:45
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként metiles VODKA " KREMLIN Special Stalinskaya" grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
herceg-3
2024. január 27. 16:40
Nem leváltani kéne, hanem kilőni a gecibe (a feleségével együtt, mint Ceausescut)!
EX_Terminator
2024. január 27. 06:31
Ezek a patkányok jobban járnak, ha egyszerűen csak otthagyom meg semmibe veszem őket, mert amit művelnek AZT NEM LEHET ÚRI MÓDON LEREAGÁLNI ÉS HA KÉNYTELEN VAGYOK? AZT AMI UTÁNA JÖN NEM FOGJÁK ZSEBRE TENNI.
thewayoftao
2024. január 26. 08:35
Ó igen, a Zsolti meg még mindig csak az igazat, csakis a színtiszta igazat mondta egész életében. Nem fogalmazott agresszíven, szélsőségesen, nem ferdítette el a valóságot sosem. Ahogy Putyin sem hazudott sosem, az ártatlanság mintaképe volt fiatal korától kezdve, amikor is ugye a keletnémeteknél volt kgb tiszt. Csak az ukránok hazudnak, az oroszok ártatlanok, nem gazemberek, sosem vetemednének arra hogy bárkit egy ujjal is bántsanak. Tulajdonképpen 48-is, meg 56-is félreértés volt ugye Zsolti, meg a 40 év utána, beleértve az egész keleti blokkot, amely rendszernek ez a Putyin volt az egyik jól olajozott fogaskereke. Ez az ember szerinted egy szent, meg szerinted te is az vagy, főleg most, hogy katolizáltál. Azzal sem volt semmi gond, hogy a népszabadságba irkáltál, a Bencsik barátoddal együtt. És most megint az orosz diktatúra szekerét tolod miközben trágárkodsz. Tényleg van még valaki aki hisz neked?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!