Állig felfegyverzett rendőrök gyűjtik be a migránsokat a déli határnál

2023. október 30. 21:23

„Megjelentek azok az erők, amelyek elrettentésül kell, hogy szolgáljanak az embercsempészeknek és a migránsoknak” – mondta el a Horgosi Helyi Közösség tanácselnöke.

2023. október 30. 21:23
null

Fokozódik a helyzet a déli határon. Horgosnál a múlt héten ismét migránsbandák csaptak össze. A lövöldözésben hárman vesztették életüket. A részletekről a Hír TV kérdezte Sors Róbertet, a Horgosi Helyi Közösség tanácselnökét.

Ezt is ajánljuk a témában

Sors Róbert elmondta: „a múltheti lövöldözés után a szerb rendőrségi erők bevetésen vettek részt, a településen jelen vannak, a kül- és belterületet ellenőrzik”. A tanácselnök kérdésre válaszolva hozzátette: „Természetes, hogy az emberek félnek, idegen emberek tartózkodnak a területünkön és mozognak közöttünk, és ugye fenn áll a veszélye – ahogy láttuk most is –, hogy lövöldözések történjenek. Az emberek igényelték, hogy a rendőrség foglalkozzon a problémával. Azt hiszem, hogy meghallgatásra talált a kérésünk és megjelentek a speciális egységek, megjelentek azok az erők, amelyek elrettentésül kell, hogy szolgáljanak az embercsempészeknek és a migránsoknak.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/AP/Szerb belügyminisztérium

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
florin
2023. október 31. 10:54
A "rab" testartása az elvezetése során már-már reménykeltő a szerb hartóságok jövőbeni fellépését illetően... Remélem sétáltatták így, vagy 10 km-ert és esetleg feltámad a honvágya
Sandokan74
2023. október 31. 10:37
Első perctől kezdve így kellett volna....
CsiguMigu
2023. október 31. 08:59
ideje volt...
Kecmec
2023. október 31. 08:52
Nem ilyennek ismertem meg a szerbeket 91-94 , bezzeg a saját muszlimait nem kezelték kesztyűs kézzel, elpuhultak.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!