Elhunyt Steve Harwell, a Smash Mouth énekese

2023. szeptember 04. 18:54

Az énekes 56 éves volt, halálának okát nem közölték.

2023. szeptember 04. 18:54

Steve Harwell menedzsere közölte, hogy a Smash Mouth rockegyüttes alapító énekese hétfőn elhunyt – írta meg a CNN.

Az énekes 56 éves volt, halálának okát nem közölték, de Harwell a hétvégén hospice-kezelésben részesült. Robert Hayes, a Smash Mouth menedzsere szerint az idahói Boise-ban lévő otthonában halt meg, családja és barátai mellett.

„Steve Harwell egy igazi amerikai volt, nagybetűs személyiség” – mondta Hayes a CNN-nek adott nyilatkozatában. „Steve-re azért kell emlékezni, mert rendíthetetlenül koncentrált és szenvedélyes elszántsággal törekedett arra, hogy elérje a popsztárság csúcsait. 

És az a tény, hogy ezt a szinte lehetetlen célt nagyon korlátozott zenei tapasztalattal érte el, még figyelemreméltóbbá teszi az eredményeit.

Sármja és karizmája, félelmetes vakmerősége tette azzá, aki” – fogalmazott Hayes. 

Harwell 1994-ben alapító tagja és 

hosszú ideig énekese volt a Smash Mouth-nak, amely leginkább az „All Star” és az „I'm a Believer” című slágerlistás kislemezeiről ismert.

Harwell pályafutása alatt a zenekart Grammy-díjra jelölték az „All Star” című dalukkal, amely később kultikussá vált, miután megjelent a 2001-es „Shrek” című animációs film zenéi között. 

Nyitókép: X

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Muki46
2023. szeptember 05. 09:04
Szívizomgyengesége volt 2013 óta, amellett agyi idegproblémái. Meglehetősen kövér is volt emellett.
iimre
2023. szeptember 05. 03:42
"Elhunyt Steve Harwell, a Smash Mouth énekese Az énekes 56 éves volt, halálának okát nem közölték." Neeem? :DDD Olvasni is kéne, nem csak írni, birkák: https://www.origo.hu/teve/20230904-haldoklik-mar-csak-napjai-lehetnek-hatra-a-kilencvenes-evek-sztarjanak-steve-harwellnek.htm
Kormánypárti2
2023. szeptember 04. 21:45
Oké, de kiez?
zrx8
2023. szeptember 04. 19:31
Nem ártott nekem semmit, mégis azt kell mondjam, pont leszarom, hogy mi történt n+1 -edik noname kocsmazenésszel a világ másik oldalán, amíg a mandiner számunkra ezerszer relevánsabb hazai tudósok és művészek halálára egy mondatot sem szán. Egy szégyen vagytok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!