Amerikai szenátor Zelenszkijnek: „Oroszok halnak meg, ez a legjobb módja a pénzünk elköltésének”

2023. május 28. 15:19

Az ukrán elnökkel találkozott Lindsey Graham, elég erős mondatok hangoztak el a beszélgetésen.

2023. május 28. 15:19
null

A The Sun is beszámolt nemrég Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Lindsey Graham amerikai republikánus szenátor kijevi találkozójáról. Graham a május 26-i egyeztetésen azt mondta: „ha az Egyesült Államok nem támogatja eléggé Ukrajnát az Oroszország elleni háborúban, azzal azt a jelzést küldi Kínának, hogy elfoglalhatja Tajvant”.

A republikánus politikus a találkozót követően arról is beszélt, hogy Joe Biden amerikai elnöknek több fegyvert kellene küldenie Ukrajnának a már eddig is biztosított több mint 35 milliárd dollár értékű fegyver és haditechnikai eszköz mellett.

Ennél azonban jóval erősebbet is mondott Graham, amikor szó szerint úgy fogalmazott:

oroszok halnak meg. ez a legjobb módja a pénzünk elköltésének”

Azt is hozzátette: „ahhoz, hogy a régóta várt ukrán ellentámadás sikerrel járjon, több és jobb fegyverzetre van szükségük, például amerikai gyártmányú F-16-os vadászgépekre és nagyobb hatótávolságú fegyverekre” – nyilatkozta az amerikai politikus.

A vonatkozó összeállítást alább tekinthetik meg:

Nyitókép: HANDOUT / UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SERVICE / AFP

***

***

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
O5-1-A
2023. május 30. 16:32
Ez igen! Örülünk annak, hogy a semmiért húzzuk tovább a háborút, hogy még több család szenvedjen még többet, egy újabb szintre süllyedtek az amcsi kormánynál, az tuti. Még ezek "deeszkalódásról" beszéltek...
Namost
2023. május 29. 19:57
A rák egyeki a belét..,
Intar
2023. május 29. 12:07
Amerika a hülyék paradicsoma!
zuriktodor
2023. május 29. 11:52
Remélem, megcsinálja a Bratva ezt a dagadt prosztatájú fasszopót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!