„Válságstábbal” is készül az idei Oscar-gálára a filmakadémia

2023. február 24. 00:32

A szervezők bíznak a műsorvezető tapasztalatában is, úgy gondolják, képes kezelni a váratlan szituációkat is.

2023. február 24. 00:32
null

A váratlan események kezelésére felállított „válságstábbal” is készül az idei Oscar-díjátadóra a filmakadémia – közölte csütörtökön Bill Kramer, az amerikai filmakadémia vezetője.

Kramer azt is elmondta, hogy a stáb „számos forgatókönyvet” készített a 95. Oscar-gálára, amelyet

helyi idő szerint március 12-én, vasárnap rendeznek meg Los Angelesben.

A műsor házigazdája Jimmy Kimmel lesz.

A filmakadémia idén azért döntött egy válságstáb bevetése mellett, mert tavaly készületlenül érte, amikor Will Smith az élő adásban felpofozta Chris Rockot, a gála házigazdáját. Smith azzal magyarázta tettét, hogy a műsorvezető ízléstelen tréfát sütött el a felesége, Jada Pinkett Smith rovására. A pofozkodó színészt tíz évre kitiltották a filmakadémia minden rendezvényéről.

Kramer a Time magazinnak azt is elmondta: bíznak Kimmel gazdag műsorvezetői tapasztalatában, úgy gondolják, képes kezelni a váratlan szituációkat is.

A február elején az Oscar-jelöltek számára rendezett fogadáson Janet Yang, a filmakadémia elnöke elismerte, hogy a testület nem reagált megfelelően a Smith-ügyre.

(MTI)

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/EPA/Pool/Lewis Joly

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. február 24. 14:36
Válságstáb? Kevés az lmbtq és ezért szarok a filmek?
zakar zoltán béla
2023. február 24. 10:07
boolvaar khakee
zuriktodor
2023. február 24. 08:21
Most megmondom: a fekete párduc biztosan kap oszkárt, mert abban csak négerek vannak, nők, ráadásul férfiszerepben. Döbbenetes mélységgel átélt színészi munka, a legjobb operatőr, az effektek, mind annyira a legjobbak, így vissza kell venni a keresztapáért kiadott oszkárokat is, hogy elég díjat kaphasson ez a csodálatos alkotás, amit majd 100 év múlva ellenrasszista tartalma miatt be fognak tiltani.
akkor ki
2023. február 24. 08:08
Zeli biztos beszédet mond, és felkéri halivúdot, hogy rendezzen egy filmet ukrajna orosz szenvedéséről, nyilván úgy, hogy ők szentek és az orosz a sátán. Ezt a filmet a 2025-ös gitt gálán oszira kell jelölni és lesz az a pénz, hogy meg is nyerje minden kategóriában. A főszereplő nyilván vologyimir zeller lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!