„Ez kezd elviselhetetlen lenni” – most épp a volt litván védelmi- és külügyminiszter támadta meg hazánkat

2022. november 14. 20:23

Linas Linkeviciusnak az nem tetszett, hogy Magyarország vétózza az Ukrajnának szánt 18 milliárd eurós hitelfelvételt.

2022. november 14. 20:23
null

Linas Linkevicius, volt litván védelmi- és külügyminiszter a Twitter-oldalán fejtette ki a véleményét hazánkról. Az exminiszternek az nem tetszett, hogy Magyarország blokkolta a 18 milliárd euró dolláros Ukrajnának szánt pénzügyi segélycsomagot, amelyet az Unió hitelből finanszírozott volna. Mint írta,

Óriási: 18 milliárd eurót spórolt Magyarország az EU-nak

Magyarország az uniós pénzügyminiszterek brüsszeli találkozóján bejelentette, nem fogja támogatni azokat a változtatásokat, amelyek az Ukrajnának szánt 18 milliárd eurós mentőcsomag létrehozásához szükségesek. A Bloomberg hírfolyamának bejegyzése szerint Brüsszel szerdán mutatja be azokat a javaslatokat, amelyek lehetővé tennék a kijevi kormány stabil és gyors kisegítését.

Nyitókép: Artur Widak / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 303 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo4
2022. november 15. 22:02
Hát nem ahhoz, ami leginkább már egy bolondokháza és egy náci koncentrációs tábor közti állapothoz hasonlít. Ahol a tendencia szerint még abba sincs beleszólásuk a tagállamoknak, hogy milyen adósságot vegyenek a nyakukba az állampolgáraik. Hanem azt is a fejük felett vagy egy másik országban szeretnék eldönteni.
Orange Bulldog
2022. november 15. 12:49
Khm, tessék mondani, a baltikum feletti légteret ki védi jelenleg? Köszönöm a választ. A következő kérdésem az lenne, hogy sikerülhet-e be fogni a pofáját, ennek a liberálbolsevik féregnek. Röviden: kuss!
mzsolt
2022. november 15. 09:51
Természetesen neki is kell egy kis médiafigyelem, ha már csak VOLT védelmi miniszter... lapozzunk...
illibernyák
2022. november 15. 09:44
Már a címben két hazugság van. "támadta meg hazánkat" Itt ha valaki megtámadott valakit, az Oroszország volt, Ukrajnát rohanták le és most is bombázzák, verik szét az infrastrukturáját. Nem hazánkat, hanem a Putler faszát szopó, ruszkibarát hazaáruló Orbánt bírálták. Amúgy jó a cím a két hazugság kivételével.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!