Marco Rubio harmadik szenátori ciklusát kezdheti Floridában

2022. november 09. 02:27

Korábban írtunk róla, hogy a CNN szerint Ron DeSantis is újrázni fog Floridában.

2022. november 09. 02:27
null

A CNN előrejelzése szerint a floridai választók a republikánus Marco Rubio szenátort harmadszorra is újraválasztják a demokrata Val Demings képviselővel szemben.

Az 51 éves politikus úgy fogalmazott, hogy győzelme „megváltoztatja az országot” és a Republikánus Pártot is. Hozzátette, hogy az amerikaiak szeretnének tisztességes fizetést biztosító munkát, saját otthont és biztonságos közösségben élni, majd célba vette a demokraták által indított kampányt – írja SkyNews

A mai este után a Republikánus Párt már soha nem lesz ugyanaz, és ez nagyszerű dolog Amerika számára

– mondta. 

Korábban írtunk róla, hogy a portál szerint Ron DeSantis is újrázni fog Floridában. A CNN biztosra veszi, a félidős választásokat követően a kormányzó 2024-re fog összpontosítani.

Emlékezetes: Marco Rubio a Twitterén kelt ki az EU hazánkat sújtó jogállamisági intézkedésével szemben. Az EU épp akkor tartja vissza a forrásokat a jogállamisági feltételek miatt Magyarországtól és Lengyelországtól, amikor azok ukrán menekültek millióit fogadják be – fogalmazott Florida szenátora.

 

Kövesse velünk az amerikai választásokat!

A külpolrovat nevében szeretettel köszöntöm az olvasót a Mandiner amerikai félidős választási közvetítésében. A hírügyeletes kollégákkal közösen az a célunk, hogy gyorsan, pontosan, közérthetően és szórakoztatóan számoljunk be erről a voksolásról. Pontosabban: ezekről a voksolásokról, ugyanis ma nem egy választást tartanak az Egyesült Államokban, hanem rengeteget - képviselőházi, szenátusti, sőt, kormányzóválasztásokat is -, helyenként pedig népszavazások is színesítik majd a kínálatot.

 

Fotó: PAUL HENNESSY / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ildikó99
2022. november 09. 08:52
Majd megint a demokraták nyernek a halottakkal!
II.baljoska61
2022. november 09. 08:45
Csaltak. A halottak is Rubio-ra szavaztak..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!