Brutális rakétaesővel mutatkozott be Putyin rettegett tábornoka

2022. október 13. 07:59

Sajtóhírek szerint „erős jelzése lehet annak az »Armageddon tábornok« néven is ismert katonatiszt kinevezése, hogy az orosz hadvezetés sokkal brutálisabb taktikákat fog használni Ukrajnában”.

2022. október 13. 07:59
null

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, szombaton az orosz védelmi minisztérium bejelentette, hogy új parancsnokot neveznek ki az Ukrajna ellen zajló „különleges művelet” élére.

– mondta sajtóhírek szerint Szergej Szurovikin orosz tábornok, pár órával kinevezése után, amikor átfogó rakétatámadást indított Ukrajna nagyvárosai és áramellátó létesítményei ellen.

Az oroszok ünnepelnek

A Portfolio csütörtöki cikke szerint „az oroszok ünnepelnek; sokan úgy gondolják, most végre fordulópont jön a kezdetektől fogva döcögősen haladó »különleges műveletben«”. Mint a lap fogalmaz: bár „egy ember személye önmagában közel sem biztos, hogy automatikusan megfordítja majd a háború jelenlegi dinamikáját, viszont

Ezt erősíti meg Ruszlan Pukov, a moszkvai Center for Analysis of Strategies and Technologies elemzőjének korábbi kijelentése is, aki szerint

Egy igazi szörnyeteg – nem csak egy buta vodkaivó fickó vagy egy álértelmiségi. Egy igazi harcos, aki attól sem fél, hogy a feletteseinek megmondja az igazat” – nyilatkozta a tábornokról Pukov.

Nyitóképünk csupán illusztráció. Fotó: Metin Aktas/AFP

Összesen 383 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nuknuk
2022. október 16. 19:13
Az egész "médiának" illene örülnie! Amikor Bagdad lángokban állt, akkor bepisiltek örömükben és "demokráciát" emlegettek. Az USA rakéta jó az egészségre és "az orrodat is tisztíccsa".
-Zsolt-
2022. október 16. 19:12
Tessék mondani, ha Bucsa = Budapest, Zelenszkij = Nagy Imre, ez a speciális művelet = 1956, akkor most minek, kinek is tetszenek itt szurkolni?
fogas paduc
2022. október 16. 19:09
Mégis mi a jó túróra számítottak az ukránok?
nuknuk
2022. október 13. 15:26
Nem a házak égnek, hanem a létesítmények. Bár szerintem nem kár a hoholokért se.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!