Összeházasodott a kedvenc színével a pinkimádó nő

2022. január 09. 14:50

40 évig randiztak, de egy gyerekkel való beszélgetés inspirálta, hogy megtegye a következő lépést. Ő kérdezte, ha már ennyire odavan a színért, miért nem házasodik vele össze?

2022. január 09. 14:50
null

Úgy tűnik, egészen új szintre emelkedett a gender/queer őrület.

Kitten Kay Serát „a világ legpinkebb embereként” tartják számon a Mirror szerint – számol be a 24.hu. A hölgy vélhetően már azzal is történelmet csinált, hogy több mint 1 millió fontot adott ki azért, hogy mindene, a házától a ruhatáráig minden a rózsaszínnek ebben az árnyalatában tündököljön, most pedig azzal, hogy hozzáment a színhez.

Az ünnepségen természetesen az esküvői ruha ugyanúgy pink volt, mint az autó, amivel oda érkezett, a hattyús torta és a gyűrű is.

A kapcsolatuk a 20. szülinapjakor kezdődött. Azon gondolkozott, mit vegyen fel, és arra jött rá, csak rózsaszínt akar viselni. És akkor azt gondolta: miért ne viselhetne minden nap rózsaszínt? 40 évig randiztak, de egy gyerekkel való beszélgetés inspirálta, hogy megtegye a következő lépést. Ő kérdezte, ha már ennyire odavan a színért, miért nem házasodik vele össze?

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
villogókékfog
2022. január 10. 08:28
Ez a fingreszelés is elmúlik egyszer. Majd jön vissza az inga és ezek mennek.
Jose
2022. január 10. 06:58
Nem lett volna elég az élettársi kapcsolat bejegyzése?
DoomGuy
2022. január 10. 06:33
Kitten? Kitten "cica"? Retardált. Amikor valaki megreked egy korábbi fejlettségi szinten. Mondjuk a 3-5 éves kislányén.
Cserei
2022. január 09. 23:45
Nem szoktam pornót nézni, de nagyon kíváncsi lennék a nászéjszakájukra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!