Nagy szerencséjük van a szkíta lázadóknak

2024. február 03. 13:01

Legalábbis abban az értelemben, hogy a rendőrök még időben lecsaptak a három gyanúsítottra.

2024. február 03. 13:01
null
Sándor Zsuzsa
24.hu

„Nos, amit eddig tudunk, a videó tartalma felhívás a jelenlegi rendszer megváltoztatására, hiszen anélkül nem alakulhatna meg a »Szkíta Magyarország«. A lefoglalt fegyverek, a magyar állam létezését tagadó dokumentumok, a Szkíta Magyarország nevű szervezettel kapcsolatos iratok, a társaság tagjai részére kiállított személyi igazolványok, forgalmi engedélyek, diplomáciai mentességet igazoló papírok létrehozása pedig aligha értelmezhető másként, mint úgy, hogy azok egyfelől szükségesek, másfelől alkalmasak megkönnyíteni a tervezett bűncselekmény elkövetését.

Ezt is ajánljuk a témában

És hogy miért írtam azt, hogy a gyanúsítottaknak »szerencséjük« van, hogy időben elkapták őket?

Hát nem szerencse az, hogy százötven rendőr jóvoltából bele se tudtak kezdeni a bűntett elkövetésébe, és így a húsz év vagy életfogytig helyett elvileg »csak« egy páréves szabadságvesztés várhat rájuk?”

Nyitókép forrása: Police.hu

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. február 09. 06:15 Szerkesztve
Én itt most meghirdetem a Szarmata Felszabadítási Front megalakítását. Csatlakozzatok véreim! Megdöntjük a Szkíták hatalmát!
Horst_Tappert
2024. február 05. 15:22
Azt gondolom, hogy a magyar államiság elleni legkomolyabb szervezkedés az volt az utóbbi években, amikor a moslék kijelentette, hogy akár 50%-kal is alkotmányozna. Hát nem szerencse az, hogy 3,2 millió szavazó jóvoltából bele se tudtak kezdeni a bűntett elkövetésébe? Na, ugye, elvtársnő. Pedig megnézném, ahogy lógtok...
Gasztronauta
2024. február 05. 11:18
Szkíták az OPNI-ból.
akiaki
2024. február 04. 18:21
a sanyinéni menjen gázába!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!