Nincs alkalmas menedékkérő a BMW állásaira

2015. október 30. 16:00

A német Focus magazin arról számol be: a BMW és egy bajorországi kistérség kifejezetten migránsokat alkalmazna egy munkakörben, de nem akadt megfelelő jelentkező.

2015. október 30. 16:00

Heinrich Trapp dingolfingi tanácsos a német Focus című lapnak arról számol be: a BMW a helyi kistérséggel együtt 20 állást hirdetett meg kifejezetten menedékkérőknek júliusban, de azóta se jelentkezett olyan menedékkérő, akinek meglenne a képesítése a munkához.

Pozitív tapasztalatai voltak viszont a hatóságoknak a szülők nélkül Németországban tartózkodó fiatalkorú migránsokkal: a tanárok szerint ambíciózus, szorgalmas és segítőkész iskolásokról van szó.

Trapp szerint a migránstömegekben lassan kettős társadalom alakul ki: a szír menedékkérőknek többletjogaik vannak másokhoz képest, szabadon mozoghatnak, így szerinte sokan közülük el is tűnnek, Németország más részeibe vagy Svédországba továbbállva.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoles
2015. november 03. 01:01
Mellesleg, ahol ezek letelepednek, ott nem lennék a helyi zsidóság helyében, mert hogy előbb-utóbb megfogják őket találni abban biztosak lehetnek, de majd köszönjék meg Sorosnak!
zoles
2015. november 03. 00:57
Biztos túl sok közöttük az agysebész.
Zsolt75
2015. október 31. 00:52
Á, a tudás rendelkezésre áll. Csak hát ezek a bajorok mostanság olyan nonpíszík... Jobb ajánlatra várnak.
Josephine Mutzenbacher
2015. október 30. 21:06
Aljas rászista béemvé,ez a bánásmód ájrópa legsötétebb korszakát idézi! Megkérdőjelezik az atomfizikus,agysebész,villamosmérnök migráncsok hozzáértését! A béjemvé monnyolle!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!