Malmö! Malmö! – Dán autópályán vonultak Svédország felé a menekültek

2015. szeptember 09. 13:39

Akárcsak nálunk, Dániában is az autópályán indultak el skandálva kívánt úti céljuk felé a migránsok.

2015. szeptember 09. 13:39

Mint korábban a Mandiner is beszámolt róla: hétfőn több mint száz migráns tagadta meg Dániában, hogy ujjlenyomatot adjon, és gyalog indultak el Svédország felé. Döntésüket a szigorúbb dán bevándorlási szabályokkal indokolták, míg a svédek állandó letelepedési engedélyt adnak minden szír menekültnek. Végül több órás tárgyalás után a vonulók nagy része hajlandó volt buszra szállni, hogy nyilvántartásba vegyék őket a rendőrségen.

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vivke
2015. szeptember 10. 17:03
Jaj szegény menekültek! Egypáran annyira pofátlanok, hogy úgy küldeném őket vissza, szinte röpülnének. Ha menekült vagy az nem azt jelenti, hogy belépsz egy országba, és követelsz ezt meg azt. Főleg, hogy be sem tartod az ország törvényeit. A menekült nem EU állampolgár. Nincs annyi joga mint nekünk. Kész. Ő nem követelőzhet, hogy ide engedjük át, meg oda. Én sem követelőzök, hogy mi a francért nem kapom meg a vízumot mondjuk az USA-ba. Vagy miért nem mehetek csak úgy be Kínába. Vannak szabályok amit el kell fogadni. Ebből látszik, hogy semennyire sem tisztelik egypáran(nem mindegyikük)Európát. Ezek hogy fognak integrálódni?????????? Aki így viselkedik, azt visszatoloncolnám a francba.
kukagyerek
2015. szeptember 10. 10:03
A svédek bűnhődni fognak azért az aljasságukért, amit végbevittek a beteg szerencsétlen magyar kislánnyal. Isten, nem ver bottal!
GV0917
2015. szeptember 10. 09:05
Isten Malmö-i lassan őrölnek! Javasolnék egy végső célt:Kolima-GULAG- Szibéria......Helyük is van, tejük is van, hát akkor miért nem szoptatnak?
sagramor
2015. szeptember 10. 06:41
:D és malmö után hova tovább?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!