Hadházy nem élt panasszal a rendőri intézkedéssel szemben

2023. április 05. 18:17

Az országgyűlési képviselő szerdán reggel momentumos társaival bontott kordont.

2023. április 05. 18:17
null
Bokor Gábor
Bokor Gábor

Hadházy Ákos szerda reggel immáron sokadik alkalommal momentumos képviselőtársaival a Karmelita kolostornál megpróbálta elbontani az építési kordonokat. A mai akció különlegesre sikeredett, miután a zuglói körzetet megnyerő politikus

miután a rendőrök elkezdték visszaépíteni a kordont, váratlanul nekivetette magát az egyiknek.

Hadházy sokáig görcsösen szorította a kordont, végül a rendőrök szedték le róla. A politikus arcán egy szerencsétlen mozdulta miatt felszakadt a bőr, vérző fizimiskájáról pedig gyorsan tett is fel egy képet Facebook-oldalára. 

Megkerestük a rendőrséget, mit szólnak ahhoz, hogy Hadházy azt írta, a rendőrség fizikai erőszakot alkalmazott. Az ORFK azt írta lapunknak, hogy ma délelőtt a Készenléti Rendőrség és a BRFK munkatársai a Karmelita kolostor előtti területen – ahol több személy lebontotta az építési kordont – hat személyt igazoltattak, hatan pedig felmutatták az országgyűlési képviselői igazolványukat. Egy fővel szemben testi kényszert alkalmaztak.

A helyszínről a rendőrök senkit nem állítottak elő. Az érintett személyek a rendőri intézkedés ellen nem éltek panasszal.

A rendőrség levelét úgy zárta, hogy az intézkedés, és ez eset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Nyitókép: Hadházy Ákos Facebook-oldala

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Házam Hazája
2023. április 05. 23:17
Ha már leülnek a művük mellé, legalább egy gitárszóló lehetett volna. De ezek, ezekszerint nem rendelkeznek ennyi IQ-val, hogy zenébe foglalják a hülyeségeiket. Mert ehhez kell a 10 ujj.
bagira
2023. április 05. 22:48
A momentumosok és Hadházy esetében szabálysértési eljárást indított a rendőrség a gyülekezési jog megsértése miatt.
Előre66
2023. április 05. 22:45
Szegény zuglóiak! Őszintén sajnállak titeket!
flaszlof
2023. április 05. 22:24
A megoldás az lenne, hogy éjjel össze hegesztenék a fém elemeket, így ha reggel menne a horda -kerítést bontani, nagy pofára esés lenne!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!