Cukiság a köbön: kutyabuszt indítottak Alaszkában (VIDEÓ)

2023. január 19. 20:23

A buszra felszálló négylábú utasokat név szerint köszöntik.

2023. január 19. 20:23
null

Egy alaszkai házaspár egy buszt vásárolt a kutyasétáltató vállalkozásához. Azóta folyamatosan járják a városukat, és felszedik a lelkes négylábúakat a napi kalandra – számolt be a BBC.

A hírportál egy videós összeállítást is közölt a nem mindennapi vállalkozásról, amelyen az látható, hogy a házaspár megáll a kutyusok otthonai előtt és

Lee Thompson többek között arról is beszélt a lap munkatársának, hogy az állatoknak megvan a saját helyük a buszon, amelyet a felszállást követően elfoglalnak.

A házaspár a néhány éve indított vállalkozását úgy jellemezte, mint ajtótól ajtóig tartó sétáltató szolgáltatást. Mindennapos kalandjaikról rövidebb és hosszabb videókat is megosztanak a közösségi médiában. A Tik-Tokon már több mint másfél millió követőjük van.

A BBC összeállítását alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ThuleanPerspective
2023. január 20. 08:53
Szebb látvány, mint egy csoport néger a buszon.
tjunior
2023. január 20. 07:36
2 hetes TikTok videóból hírt kreálni , ezosztigen.
öszödibeszéd
2023. január 20. 06:16
ez nekem nagyon bejön :-))
Burg_kastL71-C
2023. január 19. 22:17
Akkor szakadt meg valami nagyon a társadalomban, mikor az állatot elkezdték emberként kezelni, és ezzel felborult az addigi egészséges kapcsolat, ami betegessé lett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!