Mi van itt? Szöges virsli után kapszulákkal mérgeznék a kutyákat Budapesten (VIDEÓ)

2024. január 24. 11:41

Egyelőre nem tudni, mi van a kapszulákban.

2024. január 24. 11:41

Több kilogrammnyi ismeretlen eredetű kapszulát szórtak szét a budapesti Bartók-lakótelepen. Egy kutya a múlt héten evett belőle, emiatt állatorvoshoz kellett vinni. Az orvos rögtön hánytatót adott be az ebnek – számolt be az rtl.hu.

A kutyatartók azt gondolják, valaki meg akarja mérgezni az állatokat. A gazdik egymást figyelmeztetik a veszélyre.

Az összeállításban elhangzott, többen nem merik arrafelé sétáltatni a kutyájukat, de a közelben játszótér és iskola is van. 

A helyiek napok óta próbálják összegyűjteni a veszélyes kapszulákat, de még kedden is egy zacskónyit találtak a környéken. Az állatvédők négy nap alatt két kilót gyűjtöttek össze. Egyelőre nem tudni mi van a kapszulákban. A vizsgálat félmillió forintos költségét nem tudja kifizetni a helyi állatvédő egyesület – derült ki a riportból.

Az összeállítást alább tekintheti meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alenka
2024. január 25. 02:36
A 16 éves uszkárom nálam szent, ha bárki bántaná, megölném...nem a kutyus a hibás, hanem a gazda,azt kell büntetni, nem az ártatlan kis lelkeket...undor ember, ki kutyát bánt ...
Forgalmazó
2024. január 24. 14:26
Valszeg elege van az embereknek a sok kutyaszarból és a panelállatkínzásokból . Meg a sok agyatlan okoskodó kutyasétáltatóból. Tiszt. kiv.
Master
2024. január 24. 13:59
Lehet hogy valaki nem szereti hogy a kutyák körbeszarják-fossák a területet?
lesmiserables
2024. január 24. 13:28
Miért kell minden panelprolinak kutya?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!