Az RTL-klub is hirdetni fogja a szivárványcsaládokat

2020. december 23. 20:04

Társadalmi célú hirdetésként fut az RTL csatornáin a szivárványcsaládokat támogató kisfilm.

2020. december 23. 20:04
null

December 21--től társadalmi célú hirdetésként vetítik az RTL Magyarország csatornáin annak a  kisfilmnek a részleteteit, amelyet a Háttér Társaság készített a szivárványcsaládok támogatására  – írja a Humen Online.

„A kisfilmek adásba kerülése óriási jelentőséggel bír, hiszen így több millió magyar háztartásba tud eljutni az üzenet, miszerint a család fogalma sokkal színesebb, mint ahogyan azt egyesek gondolják és a család akkor is család, ha a szülők történetesen azonos neműek” – kommentálja a hírt a portál. 

Összesen 243 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ohel
2020. december 27. 21:12
Akkor most melyik is a propaganda csatorna?
vigyor
2020. december 27. 09:06
Szily Lacitól loptam: Ha egy liberális megjelenne napjainkban a 60-as évekből, konzervatívnak hívnánk. Ha egy mostani liberális megjelenne a 60-as években, elmebetegnek tartanák. És ehhez csak annyit lehet hozzátenni, hogy a ballibsik megint túltolják azt a kurva biciklit, ami miatt már elég sok vér folyt.
Kriszta67
2020. december 27. 08:51
Linkelt cikkből kiderül, hogy a képen látható buzipáros 3 évet várakozott örökbefogadható gyerekre. Ez azt jelenti hogy cigánygyereket nem voltak hajlandóak örökbefogadni. Tehát intoleráns, kirekesztő, gyűlölködő rasszista nácik,!fasiszták. Biztos hogy ilyen embereket kell mutogatni a tévében? https://wmn.hu/ugy/54018-attol-hogy-az-egyedulallok-nem-fogadhatjak-orokbe-a-hazasparok-meg-nem-fogjak---beszelgetes-egy-szivarvanycsalad-ket-apukajaval
bunko_jobbos
2020. december 26. 23:28
Az a szomorú igazság, hogy tök mindegy, hogy mi megy az RTL-en a reklámblokkban, mert a gyerekeink nem abból tanulnak. Ők a halihúdi szarfingfosból szocializálódnak, amit aberrált zsidó rendezők, forgatókönyvírók készítenek. Azoknak sokkal, de sokkal nagyobb a hatásuk, mint a reklámoknak. És ott azt látják, hogy a négerek a jók, a buzikat sajnálni kell, a szingli magányos hős a menő. Annak sokkalta nagyobb a hatása, mert tudattalanul épül be.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!