Nem bírt egymással a Fradi és a Fehérvár

2020. október 31. 21:50

1-1-es döntetlennel zárult a Bajnokok Ligájában szereplő Ferencváros és a Vidi találkozója.

2020. október 31. 21:50
null

Az NB I csúcsrangadóján az első percek tapogatózása után a Fehérvár vált kezdeményezőbbé, a Bajnokok Ligája csoportkörében szereplő Ferencváros erejét beosztva, türelmesen játszott. Az első félidő feléig helyzet csak a vendégkapu előtt alakult ki, a fehérvári hálóőrnek nem akadt dolga. A folytatásban is a Vidi támadott jóval többet, a szünet előtt mégis a zöld-fehérek szereztek vezetést Somália fejesével.

Fordulást követően felpörögtek az események, pár perc alatt több gólhelyzet volt, mint az első játékrészben. Egy sarokrúgást követően Stopira járt közel az egyenlítéshez, fejesét a gólvonal elől tisztázták a védők. Egy percre rá, Funsho Bamgboye buktatása után Nikolics Nemanja büntetőből már nem hibázott. A középkezdés után újra vezethetett volna a Ferencváros, de Marcel Heister nagy helyzetben nem találta el a kaput. Később fölénybe került a Ferencváros, azonban a kapuk kevésbé forogtak veszélyben. A hajrához közeledve Bamgboye járt közel a győztes gólhoz, ám éles szögből az oldalhálóba bombázott, a túloldalon Oleksandr Zubkov jól helyezett szabadrúgását tenyerelte ki Emil Rockov, így maradt az 1-1 döntetlen. 

(MTI)

Fotó: MTI/ Vasvári Tamás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bölcsbagoly
2020. november 03. 12:29
Rossz a cím! Helyesen: Nem bírt egymással az FTC és Karakkó játékvezető Fehérváron!
még fokozza
2020. november 01. 12:59
A stadionokban mosolyog a halál.
anegy_
2020. november 01. 11:29
Sipákoljatok nyafi libbantak. Ehhez sem értetek, akkor is Hajrá Fradi!
illibernyák
2020. november 01. 10:01
Elnézve az agysebész fradi ultrákat egymás nyakában. hát így tényleg nehéz lesz megállitani ezt a ragályt. ma is négyezer új fertőzött 15 ezer tesztből. minden negyedik pozitiv? b+ Viktor a @rva anyadát. És közben az egyénekre próbálják a felelősséget tolni, pedig csak zárt kapussá kéne tenni a meccseket. De a focibuzi nem akarja mert novemberben sorsdöntő meccsek jönnek. Jön a Barca, a Juve, Izland ellen meg kijuthatunk az Ebre. Orbán emiatt nem szigorit. A meccsek fontosabbak. Majd utána.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!