Mádi László

2010. január 29. 14:09

A kampány első áldozata a frakcióvezető-helyettesként is tevékenykedő Mádi László, akin egy szakmai fórumon elmondott beszéde miatt gyalogolt keresztül a pártfegyelem.

2010. január 29. 14:09
Mádi László már 1988 óta tagja a Fidesznek, számos fontos pozíciót töltött be a pártban, az Orbán-kormány alatt a Miniszterelnöki Hivatal politikai államtitkára volt, azóta lakáspolitikai és adózással kapcsolatos kérdésekben utazik az Országgyűlésben. Illetve utazott, egészen idáig, a Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezetének rendezvényén ugyanis az ingatlanadó későbbi bevezetésének ötletét pedzegette.

A Fidesz a kezdetektől fogva támadta az ingatlanadót, Mádi pedig nem egyeztetett a főhadiszállással, így légüres térbe került, pénteken pedig szupersebességgel repítették az indulók közül. Eltávolítása intő példaként szolgálhat az önjáró fideszeseknek, akiknek feje fölött immár ott lóg Szijjártó Péter piros ceruzája.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!