Gyors fordulat – korábban magyarázkodott, most már nem is kommentálja Magyar, hogy mi köze Bajnaihoz (VIDEÓ)

2024. április 22. 18:23

A Magyar Nemzet stábját azzal hajtotta el, hogy „propagandistáknak” nem nyilatkozik.

2024. április 22. 18:23

„Meguntam Önöket! Propagandának nem nyilatkozom!” – ezekkel a szavakkal hagyta faképnél a Magyar Nemzet stábját Magyar Péter Villányban, ahol az országjáró körútját folytatta.

A lap munkatársai azt szerették volna megtudni, hogy a TISZA Párt alelnöke

továbbra is kitart-e amellett, hogy semmiféle kapcsolatban nem áll Bajnai Gordonnal.

Mint ismert, a korábbi miniszterelnökről már korábban kiderült, hogy a hozzá köthető DatAdat cégcsoport támogatta Márki-Zay Péter 2022-es kampányát. 

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a Magyar Péter-féle talpramagyarok.hu adatvédelmi tájékoztatóján a Bajnai Gordonhoz kötődő DatAdat cégcsoport neve is feltűnt. Azóta ugyan gondosan eltüntették a honlapról a „datadatos szálat”. Később Magyar már azzal magyarázkodott, hogy az adatvédelmi tájékoztató egy részét mástól vették és az csak benne maradt. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nemrég a Magyar Nemzet értesülései napvilágra került, hogy 

a Magyar Péter-féle Legyél a változás! nevű egyesület székhelykapcsolatai is Bajnai Gordon köreihez vezetnek.

Továbbá az is ismertté vált, hogy az egyesületet már 2023-ban bejegyezték, ráadásul olyan szereplőkhöz köthető, mint Molnár Áron (Noár), a Tanítanék Mozgalom, vagy éppen a külföldről finanszírozott Humán Platform.

Emlékezetes, hogy a Tanítanék mögött álló Humán Platform Egyesület egyedül 2022-ben 54,5 millió forintnyi külföldi pénzből gazdálkodhatott.

Emellett a Magyar Nemzet arra is rávilágított, hogy a Legyél a Változás! székhelyeként megjelölt II. kerületi lakást tulajdonló cég egy olyan ciprusi offshore céghez köthető, amelyben a Bajnai Gordon-féle Wallis Asset Management Zrt. több tagja is érdekelt. Például Winkler Gyula, aki támogatta Bajnai pártalapítványát, vagy Nagy György, aki a Wallis egyik alapítója.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint látható, egyre több, a baloldallal összefüggésbe hozható „véletlen egybeesés tarkítja Magyar Péter politikai kibontakozását, amelyekről mint az a lenti videóból is kiderül, nem hajlandó nyilatkozni.

 

 

 

 

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. április 22. 20:06
HA ez a MAGYAR ember csak az ellenzéktől venne el szavazatokat, akkor rogán és a rezsim propagandistái csak kávézgatnának, nem?
Tommaso
2024. április 22. 20:04
FOSIK a FIDESZ, hogy elveszti a 6 almát. HA nem igy lenne, Magyarrról és a Magyarokról nem jelenne meg NAPONTA 20-25 mocskoló, lejárató, rágalmazó cikk, s ezernyi hasonló komment.
johannluipigus
2024. április 22. 20:00
@bölömbika "újabb reklám petikének, mikor tanul már ebből a mandi? már csak ugyanazok a kommentelők járnak alá gyalázni, de a nagyközönség már nem hiszi el." A nagyközönségnek június 9-ig van ideje eldönteni, hogy melyik hazaáruló pártra adja a szavazatát, mert az eddigi felhozatal pszicho Peti pártjával bővült, a torta meg nem lett nagyobb.
johannluipigus
2024. április 22. 19:51
Hogy mennyi követője van a Messiásnak itt a mandin?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!