Lakner Zoltán Ceglédinek: Időnként kifejezetten bosszantó vagy, de az nonszensz, hogy valaki téged propagandistának tartson (VIDEÓ)

2024. március 23. 12:04

A két elemző Magyar Péter kijelentéseiről mondta el a véleményét.

2024. március 23. 12:04

Nyitókép: ATV képkocka

Magyar Péter propagandistázásáról is szó volt a két politikai elemző, Lakner Zoltán és Ceglédi Zoltán műsorában

Ceglédi arról, hogy Magyar Péter többek között a HVG újságírójának, Dezső Andrásnak is nekiment (és hogy erről ellenzéki újságírók, közszereplők posztoltak, cikkeztek, megvédve a támadástól Dezső Andrást), ironikusan azt mondta: ez egy cezúra, mert azok sorában, akiket Magyar azzal vádolt, hogy fideszes propagandista (így például magát Ceglédit is), Dezső volt az első, aki nem az.

Mindenkire, akire Magyar korábban ezt mondta, az nyilvánvalóan propagandista, közöttük én is, aki a Karmelitába jár instrukciókért és onnan kapja a pénzt

 – jegyezte meg az elemző, nehezményezve, hogy az említett ellenzéki újságírók nem érezték fontosnak, hogy őt is megvédjék. Ez szerinte magában hordja azt az értelmezést, hogy Dezső Andrást vele szemben „jó ellenzékinek” tekintik.

Lakner Zoltán erre azt mondta a műsorban Ceglédinek: „Időnként kifejezetten bosszantó, amit mondasz és ahogy mondod, 

de az nonszensz, hogy valaki téged propagandistának tartson. 

Hagyjuk már ezt a dolgot!” – tette hozzá az elemző, aki szerint a legkönnyebb úgy ítéletet mondani emberekről, hogy fogalmunk sincs róluk.  A megbélyegzés biztos nem vezet a politikai kultúra megújításához – fogalmazott Lakner. 

Ismert, Varga Judit exférje az ATV-t is propagandistázta, ahogy a 444 portált is, de Ceglédi mellett beleszállt az őt bíráló Schiffer Andrásba és Hont Andrásba is. Ugyanakkor Ceglédi sem maradt adós, Hont pedig verssel üzent Magyarnak. 

A teljes adást itt nézheti meg:

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:06
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­­­ö­g­­­ö­­s­ ­l­á­n­y­­o­­­k­­ ­v­á­r­­­n­a­­k­­­ ­­r­­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
Lajoss
2024. március 23. 20:24
Zolcsi már leért a hontbandi mélységeibe…🤮
hátakkor
2024. március 23. 15:12
Komcsik fizetett tanácsadói..
adrás
2024. március 23. 14:23
Lakner egy raccsolós komcsi homokos ,de a patkány fogú onodi molnár cs művésznő se semmi a szekta tv-n szokta osztani az észt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!