Hajdú Steve volt az, aki még a Heti Hetesben is a legalja volt. Az alja közt a legalja…

2024. január 04. 18:41

Na, ez az ember mondta most azt, hogy Szoboszlai Dominik és Azahriah „nem magyarok”, azért mert sikeresek.

2024. január 04. 18:41
Hajdu Steve
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Facebook

„Hajdú Steve volt az, aki még a Heti Hetesben is a legalja volt. Az alja közt a legalja…

Na, ez az ember mondta most azt, hogy Szoboszlai Dominik és Azahriah »nem magyarok«, azért mert sikeresek.

Hajdú Steve szerint ugyanis egy magyar nem lehet sikeres. Sőt, szerinte a magyarok lusták és nem dolgoznak! 

Na, most, aki csak szimplán éli az életét, heti 40 órában becsületesen dolgozik, megkapja érte a fizetését, eltartja a családját, annak a munkája sz@rt se ér? 

A kőműves, a könyvelő, a vendéglátásban teperő lángosos? 

A gyerekeket szívvel-lélekkel tanító edző? Az az edző, aki a hétköznap estéjét meg a hétvégéit áldozza a gyerekekre és nem nevel olimpiai bajnokot, az egy »magyarosan lusta kókler«? 

Vagy az az énektanár, aki az iskolai énekkart szervezi, de nem küldi ki fellépni a 10.-es iskolásait a milánói Scalaba, az már smafu?

Az egyetlen valóban szégyenletes dolog ebben a sztoriban, hogy sokáig olyan emberekből állt a magyar médiaelit, mint ez a szánalmas Hajdú Steve!

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook-képernyőkép

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mokisz
2024. január 06. 09:50
Szevasz Steve zsidó!!! Mond már el nekünk hogy a szinészet hozzájárul e a magyar emberek megélhetéséhez?! Persze se a zene se a foci nem járúl hozzá?! De kérdezem én te mint szinész te milyen munkát végzel amitől jobb lessz nekünk? Mit termelsz mit adol hogy jobb legyen az embereknek amit használni vagy fogyasztani tudunk?! Te beszélsz munkáról ?! Dolgozzál ne csak pofázzál!!! A másik meg hogy a szinészektől nagyobb szélforgó meg okostojás bandát nem is láttam!! Erre büszke lehetsz te Zsidó nyomorult kutya!!!!! Hogy mersz te megszolni munkás embereket akiknek azokat a dolgaikat élvezed amit megtermeltek vagy legyártottak?!
jooeee
2024. január 05. 23:02
Ez a zsidó banda legalja. Hajdú Steve, Farkasházy /Rákosi alatt Farkasházi/ Gálvölgyi, Hernádi, Kéri, Hajós, Havas.
Bell & Sebastian
2024. január 05. 21:01
Szerintem el is érkeztünk a lényeghez. A magyar kútmérgező olimpiát még úgy is a Fidesz nyeri, hogy más is dobál bele döglött macskát, például ez az anglikán geci.
mexivtad-2
2024. január 05. 19:41
Ki a faxom az a Hajdú Sztív? Kit érdekel mit pofázik? Amikor Szoboszlai becsűrte a jobb felsőbe, hát jó érzés töltött el! Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!