Krúbi újra koncertezett: a Balaton-parton is zúgott a „mocskos Fidesz”

2023. augusztus 25. 09:35

Kezd szokássá válni.

2023. augusztus 25. 09:35
null

Főműsoridőben, csütörtök este 10 órakor került sor Krúbi legújabb koncertjére – ezúttal a Strand Fesztivál nagyszínpadán, Zamárdiban. Az Index beszámolója szerint most sem maradt el az ezen nyáron megszokott produkció, melynek keretében a rapper Orbán Viktor nővé karikaturizált alteregóját vetíti ki, majd szájon csókolja az Orbán Viktor-bábut, és elénekli az Oroszlánkirály Az élet az úr című betétdalának átírt változatát. 

Ezt is ajánljuk a témában

A közönség, mint korábban Debrecenben és a Sziget Fesztiválon is elkezdte skandálni, hogy „Mocskos Fidesz”.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kacsoh Dániel

Mandiner

Idézőjel

A Telex munkatársa szerint konkrétan úgy üvöltött a „mocskos Fidesz!, mint a szar”, és az egész „olyan volt, mintha az összes magyar Krúbira ment volna”. Nyilván viccelt.

Itt egy videó a debreceni koncertről: 

Nyitókép: Krúbi Facebook-oldala

 

Összesen 208 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orokkuruc-2
2023. augusztus 27. 19:20
Brúki ez inkább, vagy méginkább Broki!
Teréz Pitykéz
2023. augusztus 26. 08:44
Kia retek az a krubi. Nem hallottam róla soha. Valószínűleg a tehetségtelenségét úgy akarja elfedni hogy kormányt szidja. Ha már értelmeset nem tud csinálni akkor csinál valami tré dolgot, hogy egy kis figyelmet kapjon. ez is megy a ballib komcsi moslék után.
Héthykata
2023. augusztus 25. 18:18
Ez a kurbli egy csődtömeg, egy igazi hernyó!
hivor
2023. augusztus 25. 18:09
Nem tudom ki az a krubi, de egy nagy szarkupac lehet. Feltételezem a rajongói, úgy 26 év alattiak lehetnek. Ezúton felkérem ezeket a krubi rajongókat, hogy a "mocskos fidesz" által adományozott adómentességet mondják fel, fizessenek adót! Adómentességüket kérelmezzék a dk árnyékkormánynál. Ja! És kívánom nekik, hogy ORBÁN VIKTOR 100 évig éljen, és 99 éves koráig ő legyen Magyarország miniszterelnöke. Pukkadjatok meg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!