Válogatott sértésekkel szállt bele Orbán Viktorba a Gattyán-médiumban szereplő Havas Henrik (VIDEÓ)

2023. november 27. 18:14

Havas „jó időpontot” választott, hiszen pont a harmadik Eb-kijutás után kritizálta a magyar labdarúgásra fordított állami támogatásokat is.

2023. november 27. 18:14
null

Bár saját műsora már évek óta nincs – a Jobbik-közeli N1-en futó Havas megmondja is rég megszűnt már –, a Facebookon még mindig aktív Havas Henrik, akit most a Gattyán György érdekeltségébe került Frisshírek.hu hívott meg egy beszélgetésre.

Ez ki is merült abban a Magyar Nemzet tudósítása szerint, hogy az egykori Heti Hetes-szereplő Orbán Viktort gyalázta.

Többek között azt állította a kormányfőről, hogy „egy mocskos áruló”,

amiért még 2014-ben Orbán Viktor felavatta az új Fradi stadiont, a Groupama Arénát. Rögtön az ezt követő mondatával meg is cáfolta saját árulózását Havas: szerinte Orbán csak „elhazudta” az Újpest-drukkerséget.

A rendszerváltás után karriert csináló egykori rádiós – aki szerint Magyarországnál hülyébb ország a világon nincs – emellett 

felcsúti parasztkölöknek” nevezte Orbánt.

Havas „jó időpontot” választott, hiszen pont a harmadik Eb-kijutás után szállt bele a magyar labdarúgásnak adott állami támogatásokba is.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Constantinovits Milán

Mandiner

Idézőjel

Úgy tűnik, a Heti Hetes szellemiségét nem tudtuk teljesen visszazárni a palackba.

A teljes adást alább tudja megnézni.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: képernyőmentés.

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dixtroy
2023. november 29. 13:36
Láttam egy harmincsok éves videót kinn padon címmel, Orbánt interjúzták ketten, a másik fakír nem tudom ki volt, hogy ez a havas és a másik seggarc már ott is milyen beképzelt faszszopó volt, elképesztő, ilyet kérdeztek Orbántól: komolyan kell titeket venni? És ez a pojáca oktat újságírtásból másokat. Hülye aki ezt a gyökeret komolyan veszi.
Fed74
2023. november 28. 20:00
Tényleg! Jobb ha hozzá szoksz cigány barma, lesz ez még rosszabb is!!!
syphax-2
2023. november 28. 03:26
HAVAS = EGY PÖFFETEG GOMBA...A TEHÉNSZAROS LEGELŐN. (AMIRŐL Ő AZ ÁLLITÓLAGOS "ÁLTANÁR ÚR" NYILVÁN NEM TUDJA , HOGY MICSODA..EBBEN 1000%-IG BIZTOSAK LEHETÜNK, MER' AKKORA BUNKÓÁLLAT....)
macskusz-4
2023. november 27. 23:29
Állítólag jól bírja a mérgeket- a felesége 10 éve mindig ad neki arzént is. Már anélkül nem eszik meg semmit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!